Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartasporlu Taraftarlardan Yönetime Çağrı; Daha Neyi Bekliyorsunuz?

Ispartasporlu Taraftarlardan Yönetime Çağrı; Daha Neyi Bekliyorsunuz?

SPOR 25.09.2022 10:34:00 0
Ispartasporlu Taraftarlardan Yönetime Çağrı;  
Daha Neyi 
Bekliyorsunuz?
Ispartasporlu Taraftarlar, Teknik Direktör Yusuf Şimşekle takımın çok kötü futbol ortaya koyduğunu ve bunun da puan kayıplarını art arda getirdiğini belirterek; “Yönetimin Yusuf hocayla acilen yolları ayırmalı ve takımın 24 Erzincanspor maçına takımı düzlüğe çıkaracak bir Teknik Direktörle çıkması gerekmektedir. Aksi takdirde farklı mağlubiyet kaçınılmaz olacaktır” dediler.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, takımın kötü futbol oynaması ve alınan mağlubiyetler Teknik Direktör Yusuf Şimşek’i topun ağzına getirdi. Şimşek’in her an istifa edebileceği veya Ispartaspor yönetiminin kendisiyle yolları ayıracağı spor kamuoyunda en fazla konuşulan konu oldu.
TARAFTARLAR; “ŞİMŞEK İLE
YOLLAR BİR AN ÖNCE AYRILMALI”
Son olarak Ispartaspor’un dün oynanan küme düşme potasındaki İnegölspor’a 2 – 0 mağlup olması Yeşil – Pembeli taraftarlarda testiyi taşıran son damla oldu. Zira, Ispartaspor sezon başından bu yana olduğu gibi dünkü maçta da çok kötü bir futbol ortaya koydu ve bunun sonucunda da sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı.
“İŞ İŞTEN GEÇMEDEN…”
Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile bir an önce yolların ayrılması gerektiğini ifade eden Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Yol yakınken takımda teknik anlamda bir kan değişikliği yapılmalıdır. Aksi takdirde önümüzdeki hafta alacağımız bir mağlubiyet bizi küme düşme potasının içinde bulmamıza neden olacaktır. Onun için yol yakınken takımın yükselişe geçebilmesi için gerekli değişiklikler yapılmalıdır. Eğer takım küme düşme potasına kadar düşerse maça kimse gelmez. Maçı 30 – 60 değil 5 ila 10 lira da yapsanız tribünler boş kalır. Çünkü, sporseverler başarıya gelir, başarısızlığa değil” dediler.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °