Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartasporlu Taraftarlardan Büyük; Duyarlılık Örneği…

Ispartasporlu Taraftarlardan Büyük; Duyarlılık Örneği…

SPOR 15.10.2020 12:00:00 0
Ispartasporlu Taraftarlardan Büyük; 
Duyarlılık 
Örneği…
HABER: Yunus ÖZLER
Ispartasporlu bir grup taraftar Hatay’da meydana gelen yangının yol açtığı tahribatın telafi edilebilmesi için Kulübün logosu ve Isparta plaka kodu olan 32 adet fidan bağışladı.
 
Gece – Gündüz demeden, sahasında deplasmanda demeden yıllardır takımlarını destekleyen Ispartaspor’un cefakar ve vefakar taraftarları, sporda olduğu gibi sosyal sorumluluk projelerinde de önemli çalışmalara imza atıyor.
HATAY YANGININI TELAFİ İÇİN
32 ADET FİDAN BAĞIŞLADILAR
Bu doğrultuda; Ispartasporlu bir grup taraftar Hatay’da meydana gelen yangının yol açtığı tahribatın telafi edilebilmesi için Kulübün logosu ve Isparta plaka kodu olan 32 adet fidan bağışladı.
TARIK KUŞ; “AMACIMIZ ZARARIN EN AZA
İNDİRİLMESİ İÇİN AZ DA OLSA KATKI SAĞLAMAK”
Yeşil – Pembeli ekibin fanatik taraftarlarından Tarık Kuş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde Hatay ilimizde bir orman yangını çıktı. Kundaklamadan çıktığı belirtilen yangın içinde yerleşim birimlerinin de olduğu çok büyük bir alana zarar verdi. Bu yangında binlerce hatta milyonlarca ağaç yanıp kül oldu.
Biz de Ispartaspor Taraftarları olarak ben Tarık Kuş ve Adnan Aksu (Dede Reis) kardeşimin önderliğinde harekete geçerek Hatay’da meydana gelen yangının yol açtığı tahribatın telafi edilebilmesi için Kulübümüzün ve Isparta’mızın plaka kodu olan 32 adet fidan bağışladık. Buradan Tüm 2.lig ve Misli.com 3. Lig takımlarına meydan okuyoruz. Siz de destek olun, Ormanlarımız yok olmasın” dedi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °