Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartasporlu taraftarlarda; Şok ve Hayal Kırıklığı

Ispartasporlu taraftarlarda; Şok ve Hayal Kırıklığı

SPOR 7.10.2019 07:34:00 0
Ispartasporlu taraftarlarda;  
Şok ve 
Hayal 
Kırıklığı
BAL 7. Grupta dün deplasmanda ligin 12. Sırasındaki Kestelspor ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılarak büyük bir şok ve hayal kırıklığı yarattı. Yeşil – Pembeliler bu mağlubiyetle 8. Sıraya geriledi.
 
ISPARTASPOR İÇİN ‘VAR
OLMA’ MAÇIYDI ANCAK…
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta önceki haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı MAKÜspor maçında rakibini zor da olsa yenerek haftayı üç puanla kapatan Ispartaspor, dün oynadığı Kestelspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştı. Zira, lige şampiyonluk parolasıyla giren Yeşil – Pembeli ekip, grupta gücünü göstermesi adına bu maç ya hep, ya hiç niteliğindeydi. Bu nedenle, Pazar günkü maç hem gruptaki durum hem de Ispartaspor için ayrı bir önem taşıyordu.
ISPARTASPOR
İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI
Kestelspor – Ispartaspor maçı dün Alanya Milli Egemenlik Stadında oynandı ve karşılaşma saat 15.00’te başladı. Maçı, her iki takımın Kulüp Başkanları ile taraftarları izledi. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Kestelspor daha maçın ilk dakikalarında bir gol buldu. Ancak, ofsayt olduğu için gol değeri kazanmadı. Ev sahibi ekibin üstün oyunu ilerleyen dakikalarda da sürdü ve bu üstün oyunla 19. Dakikada gol geldi. Burak Emre Kayan topu ağlara göndererek Ketselspor’u 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda başka gol olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip ilk 45 dakika sonrasında soyunma odasına 1 – 0’lık mağlubiyetle gitti.
Ispartaspor maçın ikinci yarısında dengeyi kurup bir ara gol için rakip kaleye yüklense de forvet oyuncularının sürekli topu dışarıya atması nedeniyle golle tanışamadı ve maç bu skorla bitecek sanılırken maçın 90. Dakikasında Kestelspor’un ikinci golü geldi. Bu dakikada Mehmet Küçük takımının ikinci golünü attı. Hakem maçı 6 dakika uzattı ancak, Yeşil – Pembeli ekip bu dakikalarda da gol atamadı ve maç 2 – 0 Kestelspor’un galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla, Yeşil – Pembeli ekip, ligde ilk mağlubiyetini alırken, rakip Kestelspor da il galibiyetini alarak puanını 4’e çıkardı.
TARAFTARLAR TAKIMI
YALNIZ BIRAKMADI
Öte yandan, yöneticilerin yanı sıra 32 Gençlik Taraftar Grubu da Ispartaspor’u deplasmanda yalnız bırakmadı. Yeşil – Pembeli ekibin Kestelspor maçını Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Başkan Yardımcısı Galip Küçükyaman başta olmak üzere diğer yöneticiler ve 32 Gençlik Taraftar Grubu da izledi.
8. SIRAYA GERİLEDİ
Ispartaspor, Kestelspor mağlubiyetiyle 5 sıra birden gerileyerek 3. Sıradan 8. Sıraya düştü ve Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 3. Haftayı 4 puan ve (-1) averajla kapattı. Grupta üç maçın üçünü de kazanan Sarayköyspor 9 puan ve puan farkıyla lider durumda bulunurken, 8. Sırada bulunan Yeşil – Pembeli ekibi aynı puan ve averajla Karaman Belediyespor beşinci sırada takip ediyor. Ligin son sırasında ise henüz galibiyete ulaşamamış olan Ereğlispor bulunuyor.
YATAĞANSPOR GELİYOR
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta bu hafta sonu yani ligin dördünce haftasında ise Yatağanspor geliyor. Ispartaspor’un galibiyetten başka bir sonuca tahammülü olmadığı bu maçta, grupta henüz galibiyeti bulunmayan ancak mağlubiyeti de bulunmayan ve üç maçın üçünden de beraberlikle ayrılarak ilginç bir istatistiğe sahip olan Yatağanspor’un Isparta’da nasıl bir sonuç alacağı merak konusu.
Ispartaspor’un zirveye doğru ilerlemesi ve daha da önemlisi sezon başında belirlediği şampiyonluk hedefine ulaşabilmesi için bu maçı mutlak surette kazanması gerekiyor. 
BAL 7. GRUP 3. HAFTA TOPLU SONUÇLARI: 
Sarayönü Belediyespor – Kepez Belediyespor: 1 – 0
Karaman Belediyespor – Yatağanspor: 1 – 1
Burdur MAKÜ –  Sarayköyspor: 0 – 2
Ortaca Belediyespor – Manavgat Belediyespor: 1 – 1
Kestelspor – Isparta 32 Spor: 2 – 0
Çal Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhanspor: 0 – 2
Akşehirspor – Konya Ereğlispor: 3 – 1
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °