Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartasporlu Taraftarlar Bugün Takımlarından; İyi Futbol Net Skor BEKLİYOR

Ispartasporlu Taraftarlar Bugün Takımlarından; İyi Futbol Net Skor BEKLİYOR

SPOR 18.10.2020 12:08:00 0
Ispartasporlu Taraftarlar Bugün Takımlarından; 
İyi Futbol
Net Skor
BEKLİYOR
Hedefini şampiyonluk olarak belirlemesine rağmen ligin ilk dört haftada beklenen başarıyı gösteremeyen Ispartaspor’da son iki maçtan alınan beraberliklerin ardından taraftarlar takımın bugün sahasında oynayacağı Altındağ Belediyespor maçında hem kaliteli futbol ortaya koymasını hem de sahadan net bir skorla ayrılmasını istiyor ve bekliyor.
 
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligden terfi ederek yeni sezonda Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün sahasında saat 19.00’da başlayacak maçta Altındağ Belediyespor takımıyla karşı karşıya gelecek. Sezon öncesi yapılan transferler ve tecrübeli teknik direktörle sezona girmesine rağmen ilk iki haftada mağlup olarak lige çok kötü bir başlangıç yaptı.
TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİ,
YENİ TRASFERLER YAPILDI
Alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz gün Ispartaspor yönetimi radikal bir karar alarak Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayırarak yerine Başarılı Teknik Direktör Hakan Karaca’yı getirdi. Ardından, başta orta saha olmak üzere takımın çeşitli kademelerine transferler yaparak takımı güçlendirdi.
SON İKİ MAÇTA
MAĞLUP OLMAD I
Ispartaspor Teknik Direktör değişikliğinin ardından ligde oynadığı son iki haftada galibiyet elde edemese de mağlup da olmayarak beraberlikle ayrıldı. Ancak, bu beraberlikler şampiyonluk için yeterli değil tabiki.
İYİ FUTBOL, NET BİR SKOR
Yeşil – Pembeli taraftarlar artık maçlarda ölüp ölüp dirilmekten bıktıklarını ve takımın sahada rakibine göre etkili ve ezici bir oyun ortaya koymasını istediklerini belirterek; “Takımımızdan ligde galibiyet konusunda artık dananın bacağını kırmasını ve bugün oynayacağımız Altındağ Belediyespor maçında takımımızdan hem kaliteli bir futbol ortaya koymasını hem de 2 – 0, 3 – 0 gibi net bir skorla sahadan ayrılmasını istiyoruz. Yoksa bizim maçlarda farklı galip gelme hakkımız yok mu?” dediler.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °