Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartasporlu futbolcular’dan Barış Pınarı Harekatı’na ‘Asker Selamlı’ destek

Ispartasporlu futbolcular’dan Barış Pınarı Harekatı’na ‘Asker Selamlı’ destek

SPOR 14.10.2019 13:10:00 0
Ispartasporlu futbolcular’dan 
Barış Pınarı Harekatı’na 
‘Asker Selamlı’ destek
Ispartasporlu futbolcular, dün oynadıkları Yatağanspor maçı öncesi gerçekleştirilen seramonide asker selamına durarak Barış Harekatına destek verdiler.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup mücadelesinde Ispartaspor, Atatürk Stadyumunda Yatağanspor’u 2 – 1 mağlup etti. Futbolcular hem maç öncesi seramonide hem de attıkları her golün sevincini asker selamı ile kutladı.
ISPARATSPOR KULÜBÜNDEN
BARIŞ PINARI HAREKATINA DESTEK
Dün saat 15.00’te Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup mücadelesinde Ispartaspor, Atatürk Stadyumunda Ispartaspor ile Yatağanspor takımları karşı karşıya geldi. Maç öncesinde Ispartaspor yönetimi tarafından maçı izlemeye gelen taraftarlara Türk bayrağı hediye edildi.
FUTBOLCULAR ASKER SELAMI VERDİ
Maç öncesinde Hakemler, Ispartaspor ve Yatağanspor takımları, ‘Barış Pınarı Harekatı'nda Kahraman Mehmetçiğimizin Yanındayız’ pankartı ile sahaya çıkarken, her takım oyuncuları İstiklal Marşı'nı asker selamı ile okudu. Ispartaspor’dan Volkan Serim’in 19 ve 36. Dakikalarda kaydettiği gollerle maçta Ispartaspor 2 – 0 öne geçerken, golü kaydeden Volkan Serim ve takım arkadaşları gol sevincini yine asker selamı ile kutladı. Maç Ispartaspor’un 2 – 1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonunda ise Ispartaspor takımı ile taraftarlar "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganı atması dikkatlerden kaçmadı. Taraftarlar ise maç boyunca ellerinde Türk Bayraklarını sallayarak Mehmetçiğe destek sloganları attılar.
SÖYLEYİCİ; “ALLAH GÜVENLİK
GÜÇLERİMİZİ KORUSUN”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, yaptığı açıklamada ‘Allah Barış Pınarı Harekatı'na katılan tüm güvenlik güçlerimizi korusun’ dedi. Söyleyici; “Bugün tabii ki ordumuzun, devletimizin bir kararında bütün hepimizin yüreği, duaları askerlerimiz ile beraber. Oyuncularımız da bugün askerlerimize desteklerini, dualarını pankartla da olsa ve maçtan sonra taraftarımız ile birlikte, maç için atılan gollerin sonrası asker selamı gibi desteklerini ilettiler. Bunlar çok güzel şeyler. Allah oradaki görev yapan tüm güvenlik güçlerimize korusun. Sağ salim tez zamanlarında ailelerinin yanına gelebilmeyi nasip etsin. Ülkemize de tez zamanda orasını hayırlı olmasını nasip etsin” dedi.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °