Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspordan Tarihi Fark

Ispartaspordan Tarihi Fark

SPOR 19.10.2020 16:56:00 0
Ispartaspordan 
Tarihi Fark
Ispartaspor, kupada tur atlamanın verdiği moralle çıktığı, 5. Hafta maçında rakibi Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespora, yağmurlu havada yağmur gibi goller yağdırdı ve maçı 4-0 kazanarak, puan cetvelinde üst sıralara tırmandı. Ligdeki ilk galibiyet, büyük moral kaynağı oldu. Hakan Hayati Karaca’nın öğrencileri, Pazar günü Atatürk stadında saat 19.00’da başlayan maça hızlı girdi. Sağlı-sollu ataklarla rakibini bunalttı ve 20. Dakikada Emir Kaan’ın attığı golle öne geçti.
 
Maçın 2. Devresi çok hareketli geçti ve 47. Dakikada Altındağ’lı Furkan Güneş’in 2. Sarı kartı alıp takımını 10 kişi bırakınca, misafir takım çözüldü ve goller 72 ve 84. Dakikada Nurettin, 78’de Kadir’den geldi. 4-0 Isparta 32 spor aldığı bu ilk galibiyet ve 3 puanla ligde 9. Sıraya çıkarken puanını da 5’e yükseltmiş oldu. Oynanan güzel futbol, alınan 4-0’lık tarihi fark sevinç yarattı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bizim takımın uyumu için zamana ihtiyacı olduğunu yazdık, söyledik. Üstelik geçen sezonda pandemden dolayı 6 ay futbol oynamayıp, bu sezonda 3. Lig gibi zor bir gurupta, zor maçlara çıkmalarının sıkıntılarının yaşanabileceğini her fırsatta dile getirdik. Yavaş yavaş, futbolcu ve teknik ekibin kaynaşması ile zor günler geride kalıyor.
 
Bakınız kupa maçında ele geçirilen fırsatları cömertçe harcamasa iddia ediyoruz ki, bir tarihi farkta o Kemer, maçında olabilirdi. 90 dakikada bitecek iş, 120 dakikaya kaldı, o kadar… Futbolcular kendini yordular desek, yalan olmaz. Bir gurup seyirci, ligde geçen 4 hafta için, spor kamuoyu yanıltılıyor, takım kötü futbol oynuyor, ne zaman 3 puan alıp rahata kavuşacağız, eleştirisi yapanlar bakalım 4-0’dan sonra ne diyecekler.
 
Zira misli com 3.lig 3. Gurupta, toplam 5 haftada, 4 gol atan başka bir takım daha yok. ( 6 gol atan tek, Çatalcaspor var. ) Geçelim. 21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 13.30’da Ziraat Türkiye kupası 2. Tur maçı var. Ezeli rakiplerden Kestel geliyor Isparta’mıza. (Maçı Mersin bölgesinden mühendis hakem Ali Rıza Altunbakır yönetecek.) Zor bir maç olacak, ancak derlenip toparlanma döneminde olan pembe-yeşilli futbolcularımız bu maçı da kazanıp ( seri galibiyetlere ) devam edeceklerdir. 3’te 3 yapıp yola devam diyeceklerdir.
 
Ah şu maçlar birde taraftara açık olsa, stadı 12 bin kişiyle doldursak, vallahi tadından yenmeyecek. Çok özledik o günleri, herkes gibi… Çünkü futbol seyirci ile çok özel ve çok güzel. Az kaldı, biraz daha sabır. Sabrın sonu selamet diyorlar.
Saygılarımızla.

Anahtar Kelimeler: fark spartaspordantarihi
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °