Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor'da Teknik Direktör Turgut Kul; İlk Sınavına Çıkıyor

Ispartaspor'da Teknik Direktör Turgut Kul; İlk Sınavına Çıkıyor

SPOR 12.12.2021 06:16:00 0
Ispartaspor
TFF 2. Lig Beyaz Grupta alt sıralara düşmek istemeyen ve yukarılara çıkmak için çaba sarfeden Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.00’te başlayacak. Bu maç aynı zamanda Teknik Direktör Turgut Kul’un da ilk sınavı olma özelliği taşıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Teknik Adam değişikliğine giderek Turgut Kul’u takımın başına getiren Ispartaspor, bugün ligin 17. Haftasında Amed Sportif Faaliyetler takımını konuk edecek.
BUGÜNKÜ MAÇ TURGUT
KUL’UN İLK SINAVI OLACAK
Geride kalan bay haftasıyla birlikte 16 haftada 6 galibiyet 5 mağlubiyet alan ve mağlubiyet sayısını son zamanlarda bir hayli artıran Yeşil – Pembeli ekip Amedspor maçından üç puanla ayrılarak yükselişe geçmek istiyor. Bu mücadele aynı zamanda takımın başına getirilen Teknik Patron Turgut Kul’un ilk sınavı olma özelliğini de taşıyor. Kul’un geçtiğimiz haftalarda ne oynadıkları belli olmayan takıma nasıl bir katkı sağlayacağı merakla bekleniyor.
ÖZGÜVENLERİ
YERİNE GELDİ
Zorlu mücadelenin hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Ispartasporlu oyuncularda moraller yerinde. Teknik Patron Turgut Kul; “Bugün Amedspor ile oynayacağımız maçtan üç puanla ayrılarak hem galibiyet hasretine son vermek, hem de üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz” dedi.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °