Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor Zorlu Virajda

Ispartaspor Zorlu Virajda

SPOR 5.12.2021 06:20:00 0
Ispartaspor
Zorlu Virajda
2. Lig Beyaz Grupta sıralamadaki yerini koruyup daha üstlere tırmanmak isteyen Ispartaspor, bugün grubun istikrarsız takımlarından Pazarspor ile deplasmanda kritik öneme sahip bir maça çıkacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet.
 
2. Lig Beyaz Grupta 15. Hafta maçları bugün ve yarın yapılacak maçlarla tamamlanacak. Ligde aynı rakibi gibi istikrarsız bir çizgi ortaya koyan Ispartaspor,  Aralık Pazar günü yani bugün Pazarspor ile son derece zorlu bir maça çıkacak. Pazar ilçe Stadyumundaki maç saat 13.00’te başlayacak.
YİNE LİG 2.Sİ VE LİG 7.SİNİN MAÇI
Bilindiği gibi grupta ikinci sırada bulunan Ispartaspor, geçtiğimiz hafta grupta 7. Sırada bulunan Kırklarelispor ile kendi saha ve seyircisi önünde oynamış ve sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılarak altın değerinde iki puan kaybetmişti. Ne tesadüftür ki, bugün de yine ligin ikinci ve yedinci sırasındaki takımlar olan Ispartaspor ile Pazarspor takımları kaşı karşıya gelecek. Ancak, bu defa Ispartaspor deplasmanda oynayacak.
HEDEF MUTLAK GALİBİYET
Ligde aldığı galibiyet ve mağlubiyetlerle bir türlü istikrarı yakalayamayan Ispartaspor ile lig lideri Pendikspor arasında 10 puan fark bulunuyor. Yeşil – Pembeli ekibin altındaki takımlar ile ise puan farkı yok. Ispartaspor’un kaybettiği puanlar nedeniyle alt sıralardaki takımların kendisi ile arasındaki puan farkını kapatmasından dolayı bugünkü maçı mutlak suretle kazanması gerekiyor. En küçük bir puan kaybında ise 2. Sıradaki yerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.
BURAK AYDIN
SAHALARA DÖNDÜ
Ayak bileğinden sakatlanan ve 4 hafta sahalardan uzak kalan Ispartaspor’un tek Golcü Futbolcusu Burak Aydın’ın bugünkü maçta ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Bilindiği gibi, sakatlıktan yeni çıkan futbolcu geçen hafta Isparta’da oynanan Kırklarelispor maçında 82. Dakikada Mustafa Acar’ın yerine oyuna girmiş ve 4 hafta aradan sonra sahalara dönmüştü.
MAÇI DEMOKRAT
ÖZGÜR GÜNEŞ YÖNETECEK
Bugün saat 13.00’te Pazar İlçe Stadında başlayacak olan Pazarspor – Ispartaspor maçını Ankara bölgesi hakemlerinden Demokrat Özgür Güneş yönetecek. Güneş’in yardımcılıklarını ise Serdar Osman Akarsu ve Mustafa Tosun yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Hakan Basık.

Anahtar Kelimeler: virajda spartasporzorlu
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °