Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor, Zorlu Eğerlispor Deplasmanında

Ispartaspor, Zorlu Eğerlispor Deplasmanında

SPOR 29.02.2020 18:24:00 0
Ispartaspor, 
Zorlu Eğerlispor
Deplasmanında
Ispartaspor, yarın son derece zorlu bir deplasmana çıkacak. Yeşil – Pembeli ekip, Konya Ereğlispor ile karşılaşacak. Ereğli İlçe Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Yeşil – Pembeli ekip, bu maçı kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’ya temsil eden ve geçen hafta ligin 19’uncu, ikinci yarının altıncı maçında kendi saha ve seyircisi önünde Sarayköy Belediyespor takımı ile karşılaşan ve maçtan 1 – 0’lık skorla galibiyetle ayrılarak puanını 40’a yükselten Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Ereğlispor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin rakibi Konya ekibinin grupta alt sıralarda yer alan ve gerek son iki sırada olup lig düşmemek için çaba gösteren gerekse diğer Konya takımının üzerine çıkıp il kontenjanından lig düşmek istemeyen takım olması yarınki maçın ne kadar zor geçeceğini ortaya koyuyor.
İKİNCİ YARININ YEDİNCİ HAFTA MAÇI 
KONYA EREĞLİSPOR TAKIMI İLE
Pazartesi gününü izinli geçiren Ispartaspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Sorumlu Turgut Kul nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından Yeşil – Pembeli ekip bugün sabah saatlerinde Ereğli’ye hareket etti.
RAKİP EREĞLİSPOR TAKIMI
11. SIRADA BULUNUYOR
Ispartaspor’un bu haftaki rakibi olan Konya Ereğlispor takımı, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 17 puanla 11. Sırada bulunuyor. Yeşil - Beyazlı ekip, geride kalan 19 haftada 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak (-5) averaj ve 17 puan toplamış durumda. Rakip Ereğli’nin aldığı galibiyet ve mağlubiyetlerin birbirine eşit olması takımın tam bir istikrar içinde ilerlediği ise dikkat çeken başka bir özelliği.
MAÇ YARIN SAAT
14.00’TE BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Konya Ereğlispor maçı yarın Ereğli İlçe Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI CEM ERAY
EŞMEKAYA YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarınki Ereğlispor maçını Karamanlı olan ancak Kayseri Bölgesi hakemlerinden Cem Eray Eşmekaya yönetecek. Eşmekaya’nın yardımcılıklarını ise Ankara Bölgesinden Beran Yalçın ve Gökay Eşme yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine Kayseri Bölgesinden Arman Erkılıç.  
BAL 7. GRUP’TA 20. HAFTANIN PROGRAMI:
Kepez Belediyespor – Kestelspor
Bucak Belediye Oğuzhanspor – Yatağanspor
Konya Ereğlispor – Ispartaspor:
Sarayönü Belediyespor – Çal Belediyespor
Ortaca Belediyespor – Akşehirspor
Manavgat Belediyespor – Burdur MAKÜ Gençlikspor
Denizli Sarayköyspor – Karaman Belediyespor
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °