Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor ZORLU Deplasmanda

Ispartaspor ZORLU Deplasmanda

SPOR 20.02.2021 07:12:00 0
Ispartaspor 
ZORLU
Deplasmanda
Geçtiğimiz Çarşamba günü sahasında Şile Yıldızspor’a takılarak puan kaybeden Ispartaspor, yarın Şile Yıldızspor gibi orta sıralarda yer alan Altındağspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip daha fazla puan kaybetmemek ve ligde üst sıralara tutunabilmek için Ankara deplasmanında galibiyet arayacak.
 
MAÇ YARIN SAAT 13.00’TE
BAŞLAYACAK
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor sezonun 21. hafta maçında deplasmanda Altındağspor’a konuk olacak. Çubuk İlçe Stadında oynanacak mücadele saat 13.00’de başlayacak. Maçı Gümüşhane Bölgesinden Şahin Berker yönetecek. Berker’in Yardımcılıklarını Giray Kara ve Erdem Tanış yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mehmet Kara olacak.
ALTINDAĞSPOR İLE ZORLU MAÇ
Yeşil – Pembeli ekip son olarak sahasında Şile Yıldızspor ile 0 – 0 golsüz berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybetmişti. Davraz Kartalları 21. haftayı 36 puanla 3. sırada tamamlarken liderle arasındaki puan farkı 7’de kaldı. Ispartaspor’un rakibi Altındağspor ise 24 puanla 9. Sırada bulunuyor. Yeşil – Pembeli ekip maçı kazanması durumunda gerek şampiyonluk mücadelesine devam etme gerekse Play – Off grubunda kalma yolunda büyük bir avantaj yakalamış olacak.  
3. LİG 3. GRUPTA 21. HAFTA
HEYECANI YAŞANACAK
Misli.com 3. Lig 3. Grupta yarın 21. hafta maçları oynanacak. Karşılaşmaların tamamı saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmaların programı ise şu şekilde:
Altındağspor – Ispartaspor (Çubuk Stadyumu)
Osmaniyespor – Erbaaspor (7 Ocak Stadyumu)
Şile Yıldızspor – Esenler Erok (Şile İlçe Stadı)
İçel İ. Yurduspor – Gölcükspor (Mersin Stadyumu)
Batman Petrolspor – Elazığ K. Koçan (Batman Şehir Stadı)
Karşıyakaspor – Yalovaspor (İzmir Atatürk Stadı)
Somaspor – Cizrespor (Soma İlçe Stadyumu)
Çarşambaspor – Çatalcaspor (Çarşamba İlçe Stadı)
 
 

Anahtar Kelimeler: spartasporzorludeplasmanda
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °