Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor Yönetiminden Açıklama Geldi; Hakan Şimşek'le Yollar Ayrıldı

Ispartaspor Yönetiminden Açıklama Geldi; Hakan Şimşek'le Yollar Ayrıldı

SPOR 5.07.2021 07:26:00 0
Ispartaspor Yönetiminden Açıklama Geldi; 
Hakan Şimşek
Ispartaspor’da yeni sezon için Teknik Direktör kim olacak? Sorularının sıkça sorulduğu şu günlerde geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yapan Teknik Direktör Hakan Şimşek ile ilgili yönetimden çok önemli bir açıklama yapıldı.
 
Yönetiminden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; "Kariyerinde Ispartaspor'da futbolcu olarak şampiyonluklar yaşayan ve hiç bir zaman verilen görevden kaçmayarak Ispartaspor'a her zaman hizmet vermeye açık olan değerli hocamız Hakan Şimşek 2020/2021 sezonunda da kendisine yönetimimiz tarafından verilen teknik direktörlük görevini layıkıyla yerine getirmiş ve Ispartaspor tarihine altın harflerle yazılacak olan 3.lig Şampiyonluğu kazanma başarısında büyük etki sahibi olmuştur.
 
Isparta'nın evladı ve Ispartaspor Camiasıyla sağlam bağları olan değerli Hakan Şimşek hocamızla önümüzdeki sezon için masaya oturulmuş ve karşılıklı olarak anlaşılmadığı için yolların ayrılmasına karar verilmiştir.
 
Bu görüşme sürecinde de Hakan Şimşek hocamız ve Yönetimimiz profesyonel çerçeveden kopmamış ve yolları ayırma kararını ortak bir karar olarak almışlardır.
 
Camia olarak Hakan Şimşek hocamızın takımımızın başında geçirdiği ve kulübümüze şampiyonluk sevinci yaşattığı dönem için kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz. Hocamıza kariyerinin ilerleyen dönemleri için de başarılar diliyoruz" denildi.
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °