Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor Yönetimi açıkladı; Teknik Heyet ve Futbolculara Güvenimiz TAMDIR!

Ispartaspor Yönetimi açıkladı; Teknik Heyet ve Futbolculara Güvenimiz TAMDIR!

SPOR 3.03.2020 07:32:00 0
Ispartaspor Yönetimi açıkladı; 
Teknik Heyet ve
Futbolculara 
Güvenimiz 
TAMDIR!
Geçtiğimiz hafta sonu Ereğlispor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Ispartaspor’da, Yönetim Kurulu Teknik Heyet ve futbolculara yönetim olarak güvenlerinin tam olduğunu açıkladı.
 
BAL 7. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ispartapor, Konya deplasmanında Konya Ereğlispor'la golsüz berabere kaldı. Alanya temsilcisi Kestelspor'un 1 puan gerisinde 2. Sırada bulunan Yeşil - Pembelilerde gözler hafta sonu Isparta'da oynanacak Bucak Belediye Oğuzhanspor, maçına çevrildi.
 
Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, öncelikle Suriye İdlib'deki hain saldırıda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Yazgan, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Yazgan, şunları söyledi: “ Isparta 32 Spor halen şampiyonluğun en büyük adayıdır. Takımımız zor deplasmandan 1 puan alarak çıktı.
 
Bu 1 puanın kıymetini sezon sonunda çok daha iyi anlaşılacaktır. En büyük rakibimiz Kestelspor aynı deplasmandan puan alamamıştır. Başta hocamız olmak üzere teknik heyetimiz ve futbolcularımıza yönetim olarak güvenimiz tamdır. Geçen hafta 1 puan öndeydik. Şu an önümüzde 18 puan değerinde 6 maçımız var. Bundan sonraki her maç final niteliğindedir. Takımımız ilk yarı 8 puanlık farkı bu futbolcularla kapattı ve yine bu futbolcularla Allah'ın izniyle şampiyon olacağız.
 
Nasıl ki 8 puan geride kaldığımızda motivasyonumuz tamdı. On ikinci adam olan taraftarımızı takımımıza destek olmak için bayrakların da alarak Bucak maçına davet ediyoruz. Bu takım için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtmek isterim. Benim ve yönetimin takımın şampiyon olacağına inancı tamdır” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °