Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor Yatağan deplasmanında; Turgut Kul İle İlk Sınav

Ispartaspor Yatağan deplasmanında; Turgut Kul İle İlk Sınav

SPOR 8.02.2020 18:49:00 0
Ispartaspor Yatağan deplasmanında; 
Turgut Kul 
İle 
İlk Sınav
BAL 7. Grupta avantajlarını kaybederek liderin 5 puan gerisine düşen ve büyük oranda şampiyonluk iddiasını yitiren Ispartaspor, yarın deplasmanda Yatağanspor ile karşılaşacak. Yatağan İlçe Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak.
 
Geçen hafta ligin ikinci yarısının üçüncü maçında kendi saha ve seyircisi önünde Kestelspor ile karşılaşan ve maçtan 0 – 0’lık beraberlikle  ayrılan ve lider durumdaki rakibi ile arasındaki puan farkı 5’te kalan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Muğla takımı Yatağanspor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin geçen hafta kendi sahasında Karaman Belediyespor’dan fark yiyen rakibi Yatağanspor’u yenip yenemeyeceği merakla bekleniyor.
TURGUT KUL İLK
SINAVINA ÇIKIYOR
Ispartaspor yarınki maça Teknik Direktör Turgut Kul ile çıkacak. Bu maç bir anlamda Teknik Direktörlük görevine getirilen Turgut Kul’un ilk sınavı anlamanı geliyor. Bilindiği gibi, Maküspor mağlubiyeti ve Kestelspor beraberliğinin ardından Teknik Direktör Hasan Şengün ile yollarını ayıran Ispartaspor yönetimi, göreve Şengün’ün Yardımcılığını yapan Turgut Kul’u getirmişti.
17. HAFTA MAÇI 
YATAĞANSPOR İLE
Pazartesi gününü izinli geçiren Ispartaspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Sorumlu Turgut Kul nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından Muğla’ya hareket etti.
RAKİP YATAĞANSPOR
8. SIRADA BULUNUYOR
Ispartaspor’un bu haftaki rakibi olan Yatağanspor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 8. Sırada yani grubun orta sıralarında bulunuyor. Yeşil – Beyazlı ekip, geride kalan 16 haftada 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak (-3) averaj ve 21 puan toplamış durumda.
MAÇ YARIN SAAT
14.00’TE BAŞLAYACAK
Yatağanspor – Ispartaspor maçı yarın Yatağan İlçe Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM ENGİN
UĞUR YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarınki Yatağanspor maçını Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Engin Uğur yönetecek. Uğur’un yardımcılıklarını ise; yine aynı Bölgeden Selim Yasak ve Burak Ersöz yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi de Kocaeli Bölgesinden Serdar Demirkaya.  
BAL 7. GRUP’TA 17. HAFTANIN PROGRAMI:
Yatağanspor – Ispartaspor
Kestelspor – Denizli Sarayköyspor
Burdur MAKÜ Gençlikspor – Konya Ereğlispor
Akşehirspor – Bucak Belediye Oğuzhanspor
Çal Belediyespor – Kepez Belediyespor
Sarayönü Belediyespor – Manavgat Belediyespor
Karaman Belediyespor – Ortaca Belediyespor
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °