Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor’un Yeni Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den İlk Açıklama; İlk Günkü Gibi Heyecanlıyım

Ispartaspor’un Yeni Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den İlk Açıklama; İlk Günkü Gibi Heyecanlıyım

SPOR 9.07.2021 22:18:00 0
Ispartaspor’un Yeni Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den İlk Açıklama; 
İlk Günkü 
Gibi 
Heyecanlıyım
Ispartaspor’u yeni sezonda çalıştıracak olan Tecrübeli Teknik Direktör Tarık Söyleyici, yönetimle anlaşma sağlar sağlamaz ilk açıklamasında, 21 yıl önceki ilk günkü gibi heyecanlı olduğunu söyledi.
 
Ispartaspor’da, spor kamuoyu tarafından günlerdir merak edilen ‘Teknik Direktör Kim Olacak?’ sorusu cevabını buldu. Yeşil – Pembeli yönetim, Tecrübeli Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 3. Lig 3. Grupta Play – Off’a kalan ve Play – Off maçlarında elde ettiği başarılı sonuçlar neticesinde şampiyon olarak 2. Lige çıkma başarısı gösteren Ispartaspor’da Teknik Direktör sorunu çözüme kavuştu.
21 YIL ÖNCE DE TAKIMI
O ŞAMPİYON YAPMIŞTI
2000 - 2001 Sezonunda da ikinci Türkiye Ligi'nde Göztepe ile şampiyonluk yarışında hedefe koşturan ve süper lig kapısında dönen Isparta’nın evladı Tecrübeli Teknik Direktör Tarık Söyleyici artık Ispartaspor Futbol Kulübünün başında.
ISPARTASPOR, TARIK
SÖYLEYİCİ İLE ANLAŞTI
Sırasıyla Türk futbolunda önde gelen takımlarında çalışan deneyimli Teknik Direktör aynı zamanda Pro - Lisansına sahip olup Türk futbolunda ilk 40 Teknik Direktör içinde yer alıyor. Bilindiği gibi Tarık Söyleyici geçmiş yıllarda Alanyaspor, Kemerpor, Nazillispor, Altay, Antalyaspor takımlarını çalıştırmıştı.
SÖYLEYİCİ; “İLK GÜNKÜ
GİBİ HEYECANLIYIM”
Ispartaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, yönetimle yaptığı ve anlaşmayla sonuçlanan toplantının ardından yaptığı ilk açıklamasında; İlk duygularım, Isparta denince ayrı duygular içinde oluyorum ben bu kulübün kapısından 14 yaşında girdim. Türk futbolunda vitrine çıktığım kulübümde Teknik Direktör olmak güzel duygu dolu.
“BUNDAN SONRA TÜM ENERJİMİ
ISPARTASPOR İÇİN HARCAYACAĞIM”
Memleketimizi gerek futbolcu, gerekse Teknik Direktör olarak Türk futbolunda en şekilde temsil ettim. Bunun da onur ve gururunu yaşıyorum. Bu bağlamda Isparta’nın tanıtım elçisi oldum. Bundan sonra tüm enerjimi Ispartaspor için harcayacağım.
YAZGAN; “YENİ HOCAMIZLA YENİ
BAŞARILAR ELDE ETMEK İSTİYORUZ”
Kulüp Başkanı Atakan Yazgan da; “Tecrübeli Hocamız Tarık Söyleyici’ye teklif götürdüğüm de hiç bir beklenti olmadan görevi kabul etmesi beni mutlu etti. Kendisi ‘Söz konusu Isparta ve Ispartaspor olunca gerisi teferruattır’ diyerek bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Artık hocamızla yeni sezonda yeni başarılar elde etmek istiyoruz. Tarık Hocamız Ispartaspor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °