Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’un Yarın Maçı Yok; Haftayı 'Bay' Geçirecek

Ispartaspor’un Yarın Maçı Yok; Haftayı 'Bay' Geçirecek

SPOR 10.03.2021 17:02:00 0
Ispartaspor’un Yarın Maçı Yok; 
Haftayı
3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartapor yarın oynanacak olan ligin 24. Haftasını maç yapmadan yani ‘bay’ geçirecek.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Play – Off mücadelesi veren ve geçen hafta Tokat deplasmanında Erbaaspor’a 3 – 1 mağlup olarak Isparta’ya dönen Ispartaspor grupta 37 puanla 4. Sırada bulunuyor. Son zamanlarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken ve bu nedenle Teknik Direktör değişikliğine giden Yeşil – Pembeli ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
TAKIMDA HEDEF; MUTLAK
SURETTE PLAY – OFF’A KALMAK
Ispartaspor’un yeni Teknik Direktörü Hakan Şimşek, takımının başında ilk resmi maçına önümüzdeki hafta Esenler Erokspor maçıyla çıkacak. Zira, takımın bu hafta maçı yok. Teknik Direktör Hakan Şimşek nezaretinde Atatürk Stadyumunda antrenmanları sürdüren Yeşil – Pembeli futbolcularda hedef az da olsa şampiyonluk ve o olmazsa mutlak surette Play – Off’a kalmak olarak belirlendi. Yeni Teknik Heyet ve futbolcular bu sezon play – off ile de olsa 2. Lige çıkacaklarına inanıyor.
TEKNİK PATRON ŞİMŞEK; “BUNDAN SONRA
HER MAÇIMIZ FİNAL NİTELİĞİNDE”
Bu doğrultuda; 3. Lig 3. Grupta yarın oynanacak maçlarda 24. haftayı maç oynamadan geçirecek olan Ispartaspor, gelecek hafta yani ligin 25. Haftasında ise kendi sahasında İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Takım, bu maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Forma kapmak için kıran kırana geçen antrenmanlarda sporcuların istekli olmaları dikkat çekerken Teknik Patron Hakan Şimşek, bundan sonra oynayacakları maçların final havasında geçeceğini söyledi.
“ÇALIŞMALARIMIZI
ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”
Yeşil – Pembeli ekibin Yeni Teknik Direktörü Hakan Şimşek; “Bu hafta maçımız olmamasına rağmen çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Zor bir süreçte göreve geldik ama bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Şurada 9 maçımız var. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalar final havasında geçecek. Bizim kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Kulüp ve takım olarak şampiyonluk için o olmazsa mutlak surette play - off için kenetlendik. Bu süreçte herkesin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Biz inandık, yeter ki bize destek olsunlar. Biz hedefimize ulaşacağız, buna inancımız tamdır" dedi.
“STADYUMA GELEMESELER DE
KALBEN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”
Ispartaspor’un çok zorlu bir sürece girdiğini vurgulayan Teknik Patron Hakan Şimşek, başka Ispartaspor olmadığını ve bu süreçten sonra herkesin kendilerine destek olması gerektiğini vurguladı. Şimşek; “Bundan sonra her maçımız zorlu geçecek. Bu süreçte herkesi ben pandemi nedeniyle maçlarımız seyircisiz oynanıyor ama en azından stada gelemeseler bile kalpten bizlere destek olmaları için davet ediyorum" diye konuştu.
ESENLER EROKSPOR’A
HAZIRLANIYORLAR
Ispartaspor ligin 25. Haftasında yani önümüzdeki hafta Çarşamba günü kendi sahasında ağırlayacağı grubun güçlü ekiplerinden Esenler Erokspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklar bugünde çift kale maçla devam etti. Teknik Direktör Hakan Şimşek,  antrenman maçında hata yapan oyuncuları sık sık uyardı. Yeşil beyazlı sporcuların hırslı ve istekli oldukları dikkat çekti.
 
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °