Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor’un Yaptığı Transferlerle İlgili Şok İddia; Nasıl Yani?

Ispartaspor’un Yaptığı Transferlerle İlgili Şok İddia; Nasıl Yani?

SPOR 26.01.2021 13:44:00 0
Ispartaspor’un Yaptığı Transferlerle İlgili Şok İddia; 
Nasıl 
Yani?
Ispartaspor’un devre arası yaptığı ve 3’ü Çorumspor’dan olmak üzere toplam 5 transferle ilgili sitede yayınlanan habere yorum yapan ‘Mehmet’ isimli yorumcunun iddialarını aynen yayınlıyoruz.
 
Mehmet isimli yorumcu yorumunda şöyle diyor; “Bu nasıl bir transfer politikasıdır ya böyle. Ispartasporlu yöneticiler aldıkları futbolcuları hiç araştırmıyorlar mı? Başarı durumlarına hiç bakmıyorlar mı? Yoksa bu futbolcular bize bedavaya mı geliyor.
Ispartaspor’un aldığı futbolcuları hiç TFF resmi sitesinden veya internetten araştırdınız mı? Eğer araştırdıysanız şu gerçeklerle karşılaşacaksınız…
Çorumspor’dan alınan orta saha futbolcuları Muhammed Çoban ve Kerem Pala’nın geldiği takımda geçen ilk yarı boyunca sadece ve sadece 5 maçta oynadıkları, Kerem Pala’nın bu maçların da sadece 2’sinde ilk 11’de Muhammed Çoban’ın ise ilk yarı boyunca hiçbir maçta ilk 11’de değil, oynadığı 5 maçın tamamında yedekten sahaya çıktığını görürsünüz. Yani bu futbolcular geldiği takımda zaten takıma giremiyormuş.
Yine Çorumspor’dan alınan Kaleci Onur Tekin’in ise geçen yıl sezonun son maçlarında sakatlandığı ve bel fıtığı operasyonu geçirmiş durumda.
Çarşambaspor’dan alınan stoper Kaan Dorak takımında ilk yarıda 10 maç oynamış ve bunun 7’sinde ilk 11’de 3’ünde ise sonradan oyuna girmiş. 
Öte yandan, Ispartaspor’un grubunda son sırada bulunan Arhavispor’dan ‘Santrafor’ yani ‘Golcü’  diye alınan Bilal Çebi, ilk yarıda 4’ü ilk 11’de 2’si oyuna sonradan girmek suretiyle toplam 6 maça çıkmış ve şimdi sıkı durun bu futbolcu oynadığı 6 maçta da HİÇ GOL ATAMAMIŞ!!!! Zaten bu futbolcuyu Artvin Hopaspor sezon başında Arhavispor’a ‘bedelsiz’ olarak vermiş. Yani ‘al şunu para da vermene gerek yok’ demiş. Dolayısıyla, Ispartaspor’un aldığı bu beş futbolcunun sadece biri yani Kaan Dorak’ın Ispartaspor’da oynayacak düzeyde bir futbolcu olduğu diğerlerinin ise düşük seviyede olduğu ortaya çıkıyor. Tüm bu veriler şunu gösteriyor ki, Ispartaspor’un ‘aldık’ diyerek ve Isparta yerel basınının da ‘Ispartaspor bombaları tek tek patlatıyor’ diye hayali haberler yaptığı bu futbolcularla Ispartaspor ancak LİGDEN DÜŞMEMEYE oynar.
Dolayısıyla, Ispartapor yönetimine burada tek iş kalıyor. Siz bu durumda bırakın bu tür yeni futbolcuları almayı da elinizdeki defans oyuncusu olmasına rağmen gol atan Efşan Geçgin’i, orta saha futbolcusu olmasına rağmen grupta gol krallığında ilk sırada yer alan Nurettin Çakır ve yine takımın gol ayağı olan kanat oyuncusu Emir Kaan Gültekin’in asla ve asla elden çıkarmamaya bakın. Yoksa, lig düşmemeye değil, ligden direkt olarak düşmeye oynarsınız…”
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °