Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’un Şampiyonluk Kupası; Süreyya Sadi Bilgiç’te

Ispartaspor’un Şampiyonluk Kupası; Süreyya Sadi Bilgiç’te

SPOR 20.08.2020 14:51:00 0
Ispartaspor’un Şampiyonluk Kupası; 
Süreyya Sadi 
Bilgiç’te

Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Şampiyonluk Kupasını Ankara’ya götürdü. Kupayı Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e takdim eden Yazgan, desteklerinden dolayı Bilgiç’e ayrıca teşekkür etti.
 
2020 – 2021 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 3’ncü ligde mücadele edecek olan Ispartaspor, şampiyonluk kupasına ulaştı. Kupa, takımın bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e götürüldü.
YAZGAN; “SAYIN VEKİLİMİZİN
BÜYÜK DESTEĞİ VAR”
Büyük bir vefa örneği sergileyerek, kupayı Ankara’ya götüren Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan TBMM’de Süreyya Sadi Bilgiç’i ziyaret etti. Takıma bugüne kadar sağlamış olduğu katkılardan dolayı Bilgiç’e teşekkür eden Başkan Yazgan; “Sayın Bilgiç bizlere her zaman öncülük etmiş ve gerekli desteği sağlamıştır. Takımımız bugünlere gelmesinde büyük rol oynamıştır. Kendisine vermiş olduğu ve vereceği bütün desteklerden dolayı şükranlarımı sunarım.
“KUPAYI ALACAĞIZ DEDİK VE ALDIK”
Ispartaspor olarak Şampiyonluk kupasını aldık, sayın Vekilimize getirdik. Biz göreve başlar başlamaz, kupayı alacağız demiştik. Isparta’nın kupasını Isparta’nın vekiline getirdik. Bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.
“BAŞKANINDAN TARAFTARINA HERKESİ KUTLUYORUM,
ŞİMDİ DAHA FAZLA KENETLENME ZAMANI”
Kendisine gösterilen nezaketten dolayı son derece mutlu olan Süreyya Sadi Bilgiç de konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Başkan Atakan Yazgan nezdinde bütün yöneticileri, oyuncuları ve taraftarları kutladı.  Bilgiç son olarak bütün hemşehrilerimizi, Ispartaspor etrafında kenetlenmeye davet etti.
 
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °