Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor’un Şampiyonluk Kupası; Milletvekili Gökgöz’de

Ispartaspor’un Şampiyonluk Kupası; Milletvekili Gökgöz’de

SPOR 22.08.2020 13:39:00 0
Ispartaspor’un Şampiyonluk Kupası; 
Milletvekili 
Gökgöz’de
Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve Yönetimi 3. Lige yükselme kupasını AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'e getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan ziyarette Başkan Yazgan, "Vekilim bir çok maçımıza gelerek bize destek oldu. Kendisinin futbol içinden gelen birisi olarak fikirlerine ve önerilerine değer veriyoruz. Bundan sonra da yanımızda bulunarak destek olmasını istiyoruz" dedi.
 
3. Lige yükselme kupasını getiren yönetim kuruluna teşekkür eden Milletvekili Gökgöz, "Ispartasporumuzun 3.lige çıkmasından dolayı ziyadesiyle mutlu olduğumu belirtmek isterim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle Sayın TBMM Başkan Vekilimiz S. Sadi Bilgiç'e ayrı teşekkür etmemiz gerekir. Çok emeği ve katkısı olmuştur. Başkanımız Yazgan ve Yönetimi de elini taşın altına koyarak takımızı bir üst lige taşımıştır.
 
Yeni sezon için mücadele ve desteğe devam etmeliyiz. İddialı bir Teknik Direktör ile anlaşılması Ispartasporumuzun hedefinin en üst ligler olduğunu ispatlamaktadır. Bizlerde şehir olarak takımıza sonuna kadar destek olmalıyız. Her maça eşlerimiz ve çocuklarımızla giderek standımızı karnaval yerine çevirmeliyiz. Tek vücut halinde Ispartaspor a destek olursak bu şehir layık olduğu ligde mücadele verir. Yeni sezon için takımımıza başarılar dilerim" dedi.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °