Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor’un Play – Off Rakibi Bugünkü Maçlarda Belli Olacak; Esenler Erok mu? İçel İ.Yurdu mu?

Ispartaspor’un Play – Off Rakibi Bugünkü Maçlarda Belli Olacak; Esenler Erok mu? İçel İ.Yurdu mu?

SPOR 1.05.2021 09:03:00 0
Ispartaspor’un Play – Off Rakibi Bugünkü Maçlarda Belli Olacak; 
Esenler Erok mu?
İçel İ.Yurdu mu?
Ispartaspor, bugün sahasında lig şampiyonluğunu garantilemiş olan Somaspor ile karşılaşacak. Bu maç ve üstündeki Çatalcaspor’un maç sonucu Yeşil – Pembeli ekibin Play – Off’da rakibinin kim olacağını belirleyecek. Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak.
 
Misli.com 3.Ligde son haftaya gelindi. Lig, 4 grupta bugün ve yarın yapılacak maçlarla sona erecek. Ispartaspor’un da bulunduğu 3. Grupta ise tüm maçlar bugün oynanacak. Grupta 47 puanla 5.sırada bulunan ve Play – Off’a kalmayı geçtiğimiz hafta garantileyen temsilcimiz Ispartaspor, bugün Play – Off’taki rakibinin belirlenmesi adına önemli bir maça çıkacak.
ESENLER EROKSPOR MU?
MERSİN İDMAN YURDUSPOR MU?
Çünkü, Ispartaspor bu maçı kazanıp puanını 50’ye çıkarırsa ve grupta 4. Sırada bulunan Çatalcaspor da Elazığ Karakoçanspor deplasmanında mağlup olursa Ispartaspor ligi 4. Sırada tamamlayacak ve Play – Off’daki rakibi 3.sırada bulunan İçel İdmanyurdu olacak. Çatalcaspor Elazığ deplasmanından galibiyetle dönerse Ispartaspor ligi 5. Sırada tamamlayacak ve rakibi Esenler Erokspor olacak. Dolayısıyla Ispartaspor’un rakibinin kim olacağı bugünkü maçların ardından netlik kazanacak.
MAÇ SAAT 15.00’TE
BAŞLAYACAK
Isparta Atatürk Stadyumunda bugün saat 15.00’te başlayacak zorlu mücadelede Diyarbakır bölgesinden Selim Özen düdük çalacak.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °