Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’un Mağlup Ettiği; O Takım Küme Düştü!

Ispartaspor’un Mağlup Ettiği; O Takım Küme Düştü!

SPOR 3.04.2021 13:43:00 0
Ispartaspor’un Mağlup Ettiği; 
O Takım
Küme 
Düştü!
3. Lig'e bu sezon yükselen Yalovaspor, sahasında aldığı Ispartaspor mağlubiyetinin ardından ligin bitimine beş hafta kala küme düşmesi kesinleşti.  
 
ISPARTASPOR MAĞLUP ETTİ,
KÜME DÜŞMESİ KESİNLEŞTİ
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve ligde kötü bir sezon geçirdiği için 17 puanla ligin sonuncu sırasında bulunan Yalovaspor, ligin 28. Haftasında geçtiğimiz Çarşamba günü sahasında Ispartaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı – Yeşilli ekip bu maçtan konuk ekipten Emir Kaan Gültekin’in attığı 3 golle sahadan 3 – 1 mağlup ayrıldı.
YENİ 3. LİG'E ÇIKMIŞTI
Geçmişinde profesyonel liglerde büyük başarılar elde eden Yalovaspor son zamanlarda 3. Lig, Bölgesel Amatör Lig ve Yalova Süper Amatör Ligleri'nde mücadele etmeye başlamıştı. Sürekli bu liglerde asansör takım gibi düşen ve çıkan komşu ekip geçtiğimiz sezon yükseldiği 3. Lig'e de yeniden veda etmiş oldu.
GELECEK SEZON BAL'DA
MÜCADELE EDECEK
Bölgesel Amatör Lig'e tekrardan düşen Yalovaspor, 2021 – 2022 sezonunda yeniden Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. Yalovaspor son beş haftaya kendisi için formalite icabı çıkmış olacak.
İŞTE SON DÖRT TAKIM
Lig bitiminde son 4 takımın Bölgesel Amatör Lige düşeceği 3. Lig 3. Grupta 28. Hafta sonu itibariyle küme düşme potasında Göcükspor, Arhavispor, Cizrespor ve Yalovaspor bulunuyor.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °