Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor’un Hazırlık Maçında; Maç Günü Değişti, Rakip de Değişebilir!

Ispartaspor’un Hazırlık Maçında; Maç Günü Değişti, Rakip de Değişebilir!

SPOR 12.09.2020 09:04:00 0
Ispartaspor’un Hazırlık Maçında; 
Maç Günü Değişti, 
Rakip de Değişebilir!
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, Bergamaspor ile yapacakları hazırlık maçının Cumartesi’den Pazar’a alındığını belirterek; “Belki, Bergama yerine Kütahyaspor ile de oynayabiliriz” dedi.
 
BAŞKAN YAZGAN; “HAZIRLIK MAÇIMIZI
CUMARTESİ’DEN PAZAR’A ALDIK”
Cuma günü yapmayı planladığımız ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç beyin başkanlık yapacağı şehrin üst düzey yetkililerinin katılacağı toplantımızı Cumartesi gününe almak durumunda kaldı. Dolayısıyla Cumartesi günü Bergamaspor ile yapacağımız hazırlık maçını da Pazar gününe aldık.
“BERGAMASPOR YERİNE
KÜTAHYASPOR İLE OYNAYABİLİRİZ”
Belki Bergamaspor ile değil Kütahyaspor ile oynayacağız. Bilindiği gib, hazırlık maçına çıkmak da çok zor. Eskiden hangi takımla hazırlık maçı yapacaksınız o kulübün yöneticileriyle anlaşmanız yeterli oluyordu. Şimdi ise pardemi süreci nedeniyle yapacağınız tüm hazırlık maçlarını Türkiye Futbol Federasyonuna bildirmek zorundasınız.
“BU SÜREÇTE HAZIRLIK MAÇI
YAPMAK BİLE ÇOK ZOR”
Federasyondan maçı yönetecek hakemleri istemek tüm takımın korona testinden geçmesi kolay işler değil. Ama biz yine de sezon öncesi 2 maç yapıp kendimizi sınayacağız. Bunun birini yaptık birini de bu hafta içinde yaparak takımımızı 20 Eylül de başlayacak lige en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °