Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor’un hazırlık maçı programı belli oldu: İlk Maç Bursa Yıldırımsporla

Ispartaspor’un hazırlık maçı programı belli oldu: İlk Maç Bursa Yıldırımsporla

SPOR 4.01.2020 13:26:00 0
Ispartaspor’un hazırlık maçı programı belli oldu: 
İlk Maç
Bursa 
Yıldırımsporla
İkinci devre hazırlıklarını Antalya – Manavgat’ta sürdüren Ispartaspor’un yapacağı hazırlık maç programı da belli oldu. Yeşil – Pembeli ekip ilk hazırlık maçını Bursa Yıldırımspor ile yapacak.
 
Bölgesel Amatör Lig (BAL)  7. Grup'ta Isparta’yı temsil eden ve grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ispartaspor’un Antalya kampı devam ediyor.
MANAVGAT KAMPI SÜRÜYOR….
Geçtiğimiz günlerdeki 1 haftalık Isparta kampının ardından 10 gün de teknik - taktik ve özel maç programını Antalya’da gerçekleştiren Pembe - Yeşilliler, Manavgat’ta devre arası kampında hazırlıklarını sürdürüyor.
ISPARTASPOR, 3
HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
Ispartaspor, Manavgat kampında hazırlık maçları da yapacak. Buna göre, Yeşil – Pembeli ekibin ilk etapta 3 hazırlık maçı yapması planlanıyor. Duruma göre, hazırlık maçı sayısının 4 veya 5’e kadar çıkabileceği belirtiliyor.
İLK HAZIRLIK MAÇI
BURSA YILDIRIMSPOR İLE
Yeşil – Pembeli ekip, hazırlık maçları programı çerçevesinde; 5 Ocak 2019 Pazar günü yani yarın Bursa Yıldırımspor, 8 Ocak 2019 Çarşamba günü Sultangazispor ve 11 Ocak 2019 Cuma günü ise Aliağabpor ile hazırlık maçı yapacak.
SON KAMP ISPARTA’DA
Ispartaspor’un 10 günlük Antalya kampın ardından tekrar Isparta’ya dönecek ve Yeşil – Pembeli ekip ikinci yarının başlangıcına kadar olan sürede tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °