Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor’un grubundaki; O maç ERTELENDİ!

Ispartaspor’un grubundaki; O maç ERTELENDİ!

SPOR 18.01.2020 22:07:00 0
Ispartaspor’un grubundaki; 
O maç
ERTELENDİ!
Ispartaspor’un da yer aldığı BAL 7. Grupta dün oynanması gereken Konya Ereğli Spor – Sarayönü Belediyespor maçı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Bu konuda son kararı Futbol Federasyonu verecek.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde (BAL) ikinci devre bu hafta sonu yani dün ve bugün oynanan maçlarla başladı. 
BAL 7. GRUPTA DÜN İKİ MAÇ VARDI
Bu doğrultuda, 14 takımın bulunduğu ve her hafta 7 maçın oynandığı Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta dün iki maç vardı. Bunlardan birisi Ereğli ilçe stadyumunda dün saat 14.00’te oynanması gereken ve iki Konya takımını karşı karşıya getiren Konya Ereğli Spor – Sarayönü Belediyespor maçıydı. Ancak, söz konusu maç hava muhalefeti nedeniyle oynanamadı ve ileri bir tarihe ertelendi. Bu maçın hangi tarihte oynanacağına ise Futbol Federasyonu karar verecek.
YATAĞANSPOR – BURDUR MAKÜ: 3 – 0
Öte yandan yine Ispartaspor’un grubunda bulunan takımlardan
Yatağanspor ile Burdur MAKÜspor takımları karşı karşıya geldi. Pazar günü oynanması gereken ancak, Yatağan ilçesindeki geleneksel Deve Güreşleri müsabakaları olması nedeniyle Cumartesiye yani düne alınan maçta Yatağanspor, grubun son sırasındaki Burdur MAKÜspor’u 3 – 0 farklı skorla mağlup etti. Yatağanspor’un gollerini 37. Dakikada Adem Şahin (pen.), 58. Dakikada Mustafa Yıldırım ve 77. Dakikada Mustafa Tahran atarken, Burdur MAKÜspor’dan Burak Acar, 34. Dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu nedenle Burdur MAKÜspor maçın 65 dakikasında 10 kişi oynadı.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °