Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor’un Grubu O Gün Belli Oluyor; Gözler O Saate Çevrildi

Ispartaspor’un Grubu O Gün Belli Oluyor; Gözler O Saate Çevrildi

SPOR 12.07.2021 08:17:00 0
Ispartaspor’un Grubu O Gün Belli Oluyor; 
Gözler 
O Saate
Çevrildi
Ispartaspor’un yeni sezonda mücadele edeceği grup için kura çekimi bugün yapılacak. Saat 13.00’da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak olan grup kura çekimine Yeşil – Pembeli yöneticiler ve TFF yetkilileri katılacak.  
 
Geçen sezon mücadele ettiği Misli.com 3. Lig 3. Grupta Play – Off’a kalan ve Play – Off maçlarında da büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olup 2. Lige çıkan Ispartaspor’un rakiplerinin belirleneceği kura çekimi ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2. Lig için kura çekiminin 12 Temmuz Pazartesi günü yani bugün yapılacağı belirtildi. Saat 13.00’da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak olan grup kura çekimine Yeşil – Pembeli yöneticiler ve TFF yetkilileri katılacak. Kura çekimi sonucunda Ispartaspor’un hem hangi grupta yer alacağı hem de rakiplerinin hangi takımlar olacağı belli olacak.
ISPARTASPOR BU 35 TAKIMDAN 17’SİYLE
AYNI GRUPTA YER ALACAK
Kırmızı ya da Beyaz Grup’ta yer alacak olan Ispartaspor’un muhtemel rakipleri arasında şu takımlar yer alıyor: “Akhisarspor, Eskişehirspor, Ankaraspor, Hekimoğlu Trabzon, Ankara Demirspor, Anagold 24Erzincanspor, Sarıyer, Afjet Afyonspor, Amedspor, Uşakspor, Çorum FK, Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor, Niğde Anadolu FK, İnegölspor, Şanlıurfaspor, Ergene Velimeşespor, Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Kırklarelispor, Vanspor, Bodrumspor, Etimesgut Belediyespor, Karacabey Belediyespor, Turgutluspor, Serik Belediyespor, Pendikspor, Pazarspor, Tarsus İdman Yurdu, Bayburt Özel İdare Spor, Sivas Belediyespor, 1922 Konyaspor, Kastamonuspor, Nazilli Belediyespor, Bucaspor 1928.
 
 
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °