Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor’un Gol Makineleri; Onlar Yine Önde

Ispartaspor’un Gol Makineleri; Onlar Yine Önde

SPOR 6.02.2021 12:10:00 0
Ispartaspor’un Gol Makineleri; 
Onlar 
Yine
Önde
Ispartaspor’da takımın beyni Nurettin Çakır’ın attığı 11 golle grupta gol krallığında zirvede yer alırken, takımın diğer gol makinesi Emir Kaan Gültekin de onun hemen ardından 10 golle ikinci sırada bulunuyor.
 
YENİ GOLCÜ HENÜZ
GOLLE TANIŞAMADI
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve ilk yarıda forvet oyuncu konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Ispartaspor’da bu açığı takımın sağ kanat oyuncusu Nurettin Çakır ve sol kanat oyuncusu Emir Kaan Gültekin ile kapatmaya devam ediyor. Her iki futbolcu da forvet oyuncusu olmamalarına rağmen attıkları gollerle takımı sırtlıyorlar.
BATMAN PETROL’Ü
2 GOLLE GEÇTİLER
Ispartaspor, önceki gün oynadığı Batman Petrolspor maçını 2 – 0’lık skorla kazandı. Petrol karşısında Emir Kaan Gültekin ve Nurettin Çakır’ın attığı gollerle 3 puan alan Yeşil – Pembeliler, puanını 32’ye çıkararak, grupta 4. Sıradaki yerini korudu.
NURETTİN ÇAKIR GOL KRALLIĞINDA
İLK SIRADAKİ YERİNİ KORUYOR         
Ispartaspor’da son aylarda oynadığı futbolla taraftarın gözdesi olan ve adeta takımı tek başına sırtlayıp taşıyan Nurettin Çakır, bugüne kadar attığı 11 golle grupta gol krallığında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.
NURETTİN ÇAKIR’I YİNE BİR
ISPARTASPORLU EMİR TAKİP EDİYOR
Batman Petrolspor’da takımının ilk golünü atarak bir maçı daha golsüz geçmeyen Ispartaspor’un sol kanat futbolcusu Emir Kaan Gültekin de grupta gol krallığında zirveye oynuyor. Emir, birinci sıradaki takım arkadaşı Nurettin Çakır’ın ardından 10 golle ikinci sıraya yükseldi.  
İŞTE 3. LİG 3. GRUPTA GOL
KRALLIĞI SIRALAMASI
Öte yandan; Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 3. Lig 3. Grupta gol krallığı sıralaması ise şöyle;
Nurettin Çakır – 11 Gol (Ispartaspor)
Emir Kaan Gültekin – 10 Gol (Ispartaspor)
Hakan Kuş – 10 Gol (Karşıyaka)
Abuzer Gaffar Toplu – 10 Gol (Esenler Erokspor)
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °