Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor’un Gol Ayağı Emir Kaan; 1013 gün sonra Memleketinde Sahaya Çıktı!

Ispartaspor’un Gol Ayağı Emir Kaan; 1013 gün sonra Memleketinde Sahaya Çıktı!

SPOR 13.02.2021 19:38:00 0
Ispartaspor’un Gol Ayağı Emir Kaan; 
1013 gün sonra 
Memleketinde
Sahaya Çıktı!
Mersin İdman Yurdu alt yapısında yetişen ve Ispartaspor formasını terleten Emir Kaan Gültekin, İçel İdman Yurdu - Ispartaspor maçında sahadaki yerini alarak tam 1013 gün sonra memleketi Mersin'de maça çıktı. Emir Kaan eski takımına karşı gol atamasa da bu sezon ligde çıktığı 15 maçta 10 gol kaydetti.
 
Ispartaspor’un en başarılı futbolcularından Mersin doğumlu olan ve Ispartaspor’a bu sezon başında İstanbulspor’dan gelen Emir Kaan Gültekin için Perşembe günü Mersin’de oynanan İçel İdman Yurduspor – Ispartaspor maçının farklı bir özelliği ve heyecanı vardı.
İŞTE O HABER
Emir Kaan Gültekin’in bu durumu söz konusu maç öncesi Mersin’de yayın yapan Spor33 isimli internet Sitesinin dikkatinden kaçmadı. Söz konusu site, bu konudaki haberini şöyle verdi; Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartapor’un genç futbolcusu Emir Kaan Gültekin, attığı gollerle takımını sırtlıyor. Mersin – Erdemli doğumlu olan Gültekin, bu sezon başında İstanbulspor’dan Ispartaspor’a kiralanmıştı. Sol kanat oyuncusu olmasına rağmen bu sezon ligde çıktığı 15 maçta 10 gol kaydeden Gültekin, hırsı ve mücadelesiyle göz dolduruyor. Taraftarın büyük destek verdiği genç futbolcu, 11 Şubat Perşembe günü oynanacak İçel İdman Yurdu – Ispartaspor karşılaşmasında sahadaki yerini alarak memleketine karşı oynayacak. Emir Kaan, Mersin Stadyumu’nda bin 13 gün sonra maça çıkacak. Genç futbolcu, Mersin İdman Yurdu formasıyla Sancaktepe FK’ya karşı oynanan 5 Mayıs 2018 tarihindeki maçta Mersn Stadyumu’nda forma giymişti.
SEZON BAŞI İSTANBULSPOR’A
TRANSFER OLMUŞTU
Erdemli Gençlerbirliği altyapısından yetişen Emir Kaan Gültekin sırasıyla Erdemli Belediyespor, Mersin İdman Yurdu, Tarsus İdman Yurdu formalarını terletti. Emir sezon başı TFF 1.Lg ekiplerinden İstanbulspor’a transfer olurken 3.Lig ekibi Ispartaspor’a ise kiralık olarak transfer oldu” ibareleri kullanıldı.
ISPARTASPOR KAZANDI
Bilindiği gibi, söz konusu maç (İçel İdmanyurduspor – Ispartaspor maçı) Yeşil – Pembeli ekibin yeni transferlerinden olan Kerem Pala’ın 45+1’de attığı golle Ispartaspor’un galibiyetiyle sona ermişti.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °