Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’un Derdi İSTİKRAR!

Ispartaspor’un Derdi İSTİKRAR!

SPOR 15.11.2021 18:38:00 0
Ispartaspor’un 
Derdi 
İSTİKRAR!
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve Pazar günü oynanan Karacabey Belediyespor maçı öncesi çıktığı 4 maçın 3’ünden mağlubiyetle, 1’inden galibiyetle ayrılan ve son olarak Pazar günü de Karacabey Belediyespor’u farklı mağlup eden Ispartaspor'da taraftarlar takımın bir süre galibiyetler bir süre de mağlubiyetler aldığını belirterek takımın istikrarı yakalaması gerektiğini söylediler.
 
Bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve sezonun ilk haftalarında ligde hem başarılı hem istikrarlı bir çizgi yakalayan Ispartaspor’da bu çizgi son haftalarda alınan mağlubiyetlerle şaştı. Yeşil -  Pembeli ekip bir galibiyet, bir mağlubiyet sonuçları alarak istikrarlı bir çizgi çizmiyor.
BİR GALİBİYET, BİR MAĞLUBİYET…
Ligde son 5 maçın 3'ünü kaybeden, 1’inden beraberlikle 1’inden de galibiyetle ayrılan ve kazanması gereken karşılaşmaları kaybedince zirveyi ıskalayan Yeşil – Pembelilerde taraftarlar takımın istikrarlı bir çizgi yakalamasını ve bu çizgide ilerlemesini istiyor. Taraftarlar; “Biz istikrarı yakalama peşindeyiz. En zorlu maçları kazanıyoruz ama tam rakiplerle farkı açacak fırsatı yakaladığımızda puan kaybı yaşıyoruz. Şimdiye kadar zirve yarışındaki rakiplerimiz karşısında Pendikspor hariç kayıp yaşamadık diyebiliriz. Ancak alt sıralardaki takımlara karşı kaybettik.
“TAKIMIMIZIN İSTİKRARI
YAKALAMASI GEREKİYOR”
Takımımız gol pozisyonuna girmekte zorluk çekiyor. Girdiği gol pozisyonlarını da takımda etkili bir golcü olmadığı için golle sonuçlandıramıyor. Dolayısıyla birçok maçta aradığımız golü bir türlü bulamıyoruz. Gol yediğimiz maçlarda da dönüş sıkıntılı oluyor. Ya gol yemeden atmayı öğrenmemiz ya bulduğumuz birçok fırsatı kaçırmamamız gerekiyor. Biz şu an puan tablosuna bakmadan istikrarlı bir şekilde kazanmaya odaklanmamız gerekiyor. Önümüze engeller çıkıyor ve çıkacak. Ancak biz her engeli aşıp istikrarlı ve emin adımlarla yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Takım bir hafta galip, bir hafta mağlup bu istikrarsız tabloyu değiştirmeliyiz” dediler.
İŞTE ISPARTASPOR’UN SEZON
BAŞINDAN BU YANA ALDIĞI SONUÇLAR:
Beraberlik – Bucaspor 1928
Beraberlik – 1922 Konyaspor
Galibiyet – 24Erzincanspor
Galibiyet – Tarsus İdmanyurdu
Galibiyet – Akhisarspor
Mağlubiyet – Pendikspor
Galibiyet – Uşakspor
Beraberlik – Kırşehir Belediyespor
Mağlubiyet – Nazilli Belediye
Mağlubiyet – Ankara Demir
Mağlubiyet – Eskişehirspor
Galibiyet – Karacabey Belediye

Anahtar Kelimeler: ıspartasporunderdiistikrar
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °