Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor’un BAY Geçtiği Hafta 2. Lig Beyaz Grupta; HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Ispartaspor’un BAY Geçtiği Hafta 2. Lig Beyaz Grupta; HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

SPOR 3.10.2021 09:03:00 0
Ispartaspor’un 
BAY Geçtiği Hafta 
2. Lig Beyaz Grupta; 
HAFTANIN 
GÖRÜNÜMÜ
2. Lig Beyaz grupta Ispartaspor’un da BAY geçtiği ligin 5.hafta maçları 2 Ekim Cumartesi günü yani dün oynandı. Haftayı maç yapmadan geçen Ispartaspor ise maç yapmadığı haftada 3. Sıradan 5. Sıraya geriledi.
 
TFF 2.Lig Beyaz Grup müsabakaları devam ediyor. Ligde 5. Hafta maçları oynandı. Grupta haftanın en farklı galibiyetini kendi sahasında rakibini 5 – 1 mağlup eden 1922 Konyaspor yaparken, Haftanın en büyük sürprizini ise grubun maddi değeri en yüksek takım olan bu bu hataya kadar oynadığı 3 maçın 3’ünü de kazanan Pendikspor’u 1 – 0 mağlup eden ligin son sırasındaki 24 Erzincanspor takımı yaptı. Ligin 5. Haftasında 6 maç ev sahibi ekiplerin galibiyetiyle tamamlanırken, 1 maç da deplasman takımlarının galibiyetiyle sona erdi. 1 maç da berabere sona erdi. 
AMEDSPOR
LİDERLİĞE OTURDU
Öte yandan; Grupta liderlik koltuğundaki takım yine değişti. Amedspor dün çıktığı ve 1 – 0 mağlup duruma düşmesine rağmen maçı 2 – 1 kazanmasını bilen Amedspor takımı 5. Hafta sonunda 5’te 4 yaparak 12 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Geçen haftanın lideri Pendikspor ise haftayı mağlup kapamasından dolayı 9 puanda kalarak puan durumunda 2. Sıraya kadar geriledi. Grupta oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanan Kırşehir Belediyespor ve Pazar spor takımları 9’ar puanla üçüncü ve dördüncü sırada bulunuyor. Ispartaspor ise haftayı bay geçmesinden dolayı 8 puanla grupta 5. Sırada yer alıyor.  
5. HAFTANIN EN FARKLI
GALİBİYETİ 1922 KONYASPOR’DAN
Grupta beşinci haftanın en farklı galibiyetini 1922 Konyaspor aldı. Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve Teknik Direktör değişikliğine giden Yeşil - Beyazlı ekip sahasında Uşakspor’u 5 – 1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.
ISPARTASPOR’A MAĞLUP OLAN TARSUS
İDMANYURDUSPOR AKHİSAR’I BİR GOLLE GEÇTİ
Ispartaspor’un geçtiğimiz hafta 1 – 0 mağlup ettiği Tarsus İdmanyurduspor takımı bu hafta sahasında Akhisarspor’u 1 – 0’la geçerek Ispartaspor’dan aldığı mağlubiyetin cezasını Akhisar’a kesti. Grupta, 5. Hafta geride kalırken, ligde sadece Karacabey Belediyespor takımı henüz galibiyetle tanışamazken, grupta sıfır puanı olan takım bulunmuyor. Grubun son sırasında ise Amedspor deplasmanından da mağlubiyetle dönen Eskişehirspor takımı bulunuyor.  
AKHİSARSPOR
DEPLASMANINA GİDECEK
Ligde gelecek hafta maçları diğer bir deyişle 6. Hafta maçları hafta içi oynanacak. 6 Ekim Çarşamba günü oynanacak maçlarda Ispartaspor, Akhisarspor deplasmanına gidecek. 
5. HAFTADA KİM NE YAPTI? 
Buna göre; Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 2. Lig Beyaz Grupta 5. Haftanın toplu sonuçları ve puan durumu şöyle;
2. LİG BEYAZ GRUPTA 5. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Bucaspor 1928 – Kırşehir Bld.spor: 0 – 1
Tarsus İ.Y. – Akhisarspor: 1 – 0
Amedspor – Eskişehirspor: 2 – 1
Kırklarelispor – Şanlıurfaspor: 2 – 2
1922 Konyaspor –  Uşakspor: 5 – 1
Zon. Kömürspor – Nazilli Beld.spor: 1 – 0
24 Erzincanspor – Pendikspor: 1 – 0
Pazarspor – Karacabey Bld.spor: 1 – 0 
 
2. LİG BEYAZ GRUP 5. HAFTA PUAN DURUMU:  

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °