Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor’u Çalıştıran İki Teknik Direktör Karşı Karşıya; Kim Kazanacak?

Ispartaspor’u Çalıştıran İki Teknik Direktör Karşı Karşıya; Kim Kazanacak?

SPOR 27.02.2022 04:13:00 0
Ispartaspor’u Çalıştıran İki Teknik Direktör Karşı Karşıya; 
Kim 
Kazanacak?
2. Lig Beyaz Grupta bugün oynanacak olan Kırşehir Belediyespor – Ispartaspor maçı Ispartaspor’un eski Teknik Direktörü Hakan Karaca ile Ispartaspor’un şimdiki Teknik Direktörü Turgut Kul’u karşı karşıya getirecek. Bir maçtan öte iki Teknik Direktörün ortaya koyacağı ‘Teknik Mücadele’den kimin galip çıkacağı ise bugün saat 14.45’te belli olacak.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta 28. Hafta maçları bugün yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Bu doğrultuda, grupta 2. Sırada bulunan Ispartaspor, deplasmanda son haftaların flaş takımı Kırşehir Belediyespor ile son derece kritik bir maça çıkacak.
AYNI TAKIMI ÇALIŞTIRAN İKİ
TEKNİK DİREKTÖRÜN MÜCADELESİ
Bugünkü maç, aynı zamanda Ispartaspor’u geçen yıl çalıştıran ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Hakan Hayati Karaca ile Ispartaspor’u bu sezon çalıştıran Teknik Direktör Turgut Kul için adeta ‘teknik savaş’ anlamı taşıyor. Ispartaspor’un eski ve yeni Teknik Direktörlerinin karşı karşıya geleceği bugünkü maç bu anlamda ayrı bir önem taşıyor.
KARACA, ISPARTASPOR’DA
3 AY GÖREV YAPMIŞTI
Bilindiği gibi, şuanda Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörlüğünü yapan Hakan Karaca, önceki yıl sezonun ilk yarısında 29 Eylül 2020 tarihinde Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile yolların ayrılmasının ardından Ispartaspor’da Teknik Direktörlük görevine getirilmiş ve takım başarılı bir şekilde giderken 26 Aralık 2020 tarihinde yönetim tarafından yapılan şok açıklamada Hakan Karaca ile yolların ayrıldığı açıklanmıştı. Karaca, Ispartaspor’da görev yaptığı süre içinde çıktığı 8 maçın 5’inden galibiyetle 3’ünden ise beraberlikle ayrılarak önemli bir başarıya imza atmıştı.
KUL İLE ISPARTASPOR
BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Ispartaspor’un şimdiki Teknik Direktörü Turgut Kul ise, Teknik Direktör Murat Yılmaz ile yolların ayrılmasının ardından 7 Aralık 2021 tarihinde göreve getirilmişti. Yeşil – Pembeli ekip, o tarihten bugüne kadar Turgut Kul ile çıktığı 6 maçtan galibiyetle, 2 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Beraberlik ise hiç yaşamadı.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °