Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor TFF’yi Bekliyor

Ispartaspor TFF’yi Bekliyor

SPOR 3.05.2020 20:24:00 0
 Ispartaspor
TFF’yi
Bekliyor
Ispartaspor’da gözler 4 Mayıs tarihine yani yarına çevrildi. Zira, bu tarihte Futbol Federasyonu yapacağı toplantıda liglerin yol haritasını belirleyecek.
 
Süper Lig’in muhtemel başlama tarihinin 12 Haziran olarak açıklanmasıyla liglere verilen arada çalışmalarını evden ve tesislerden bireysel sürdüren Konyaspor’da, belirlenen bazı kurallar dahilinde isteğe bağlı 3’erli veya 4’erli grup saha çalışmalarına başladı. Önceki gün Konya’ya gelen Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler hafta sonuna kadar olan ilk çalışma planını hazırladı. Buna göre futbolcular bu hafta da bireysel idmanlarını evde sürdürebilecek. Talep gelmesi halinde isteyen futbolcu sosyal mesafeye uyarak tesislerde çalışabilecek.
ISPARTASPOR’DA
GÖZLER TFF’DE
Öte yandan, 7 İlin Spor Kulübü olarak il takımlarının 3. Lige çıkarılması konusunda TFF’ye başvuran Ispartaspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 4 Mayıs Pazartesi günü yapacağı toplantıdan çıkacak kararları bekliyor. Bu toplantının ardından ise çıkacak karara göre bir yol haritasını belirleyecek.
KALAN 4 MAÇ
OYNANACAK MI?
Yeşil – Pembeli temsilcimiz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği karar sonrası lige devam kararı verilmesi halinde tam takım halinde saha çalışmalarına başlayacak. Ispartaspor, liglerin başlama tarihinin kesin olarak 12 Haziran belirlenmesi halinde ise kalan 4 hafta için kamp programı yapıp, lige hazır başlamayı hedefliyor. Liglerin yeniden oynanması durumunda ise Yeşil – Pembeli ekip, ligin 23. hafta maçında kendi sahasında Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
 
 

Anahtar Kelimeler: ıspartasportffyibekliyor
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °