Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ISPARTASPOR TFF’nin Başlama kararı Bekliyor

ISPARTASPOR TFF’nin Başlama kararı Bekliyor

SPOR 11.04.2020 20:54:00 0
ISPARTASPOR
TFF’nin 
Başlama kararı
Bekliyor
TFF Başkanı Nihat Özdemir’in “ligler tamamlanacak” açıklamasının ardından Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Ispartaspor ve diğer tüm futbol kulüpleri antrenmanlar için liglerin başlangıç tarihin belirlenmesini bekleniyor.
 
Ispartaspor ve Türkiye’deki gerek profesyonel gerek amatör liglerdeki futbol kulüpleri antrenman programları için TFF Başkanı Nihat Özdemir’in “ligler tamamlanacak” açıklamasının ardından liglerin başlangıç tarihin belirlenmesini bekliyor. Futbolculara süresiz izin verilen Ispartaspor Kulübü’nde evlerinde kalan futbolcular evlerinde bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Yeşil-Pembelilerin takımla antrenmanlar için TFF’nin liglerin başlangıç tarihini belirlemesini beklediği öğrenildi.
ÖZDEMİR LİGLER TAMAMLANACAK DEMİŞTİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama, "Mayıs ayının başında değerlendirmeyi yapacağız. Eğer şartlar uygun olursa, en erken ihtimalle haziran ayının ilk haftasında liglere başlayacağımızı ümit ediyorum" dedi. Özdemir, " Hedefimiz, ligi ve Türkiye Kupası'nı oynayarak sonlandırmak. Hiçbir zaman ligi tescil etmeyi düşünmedik. Ana hedefimiz ligleri seyircili veya seyircisiz olarak sonlandırmaktır. Haziran başı veya temmuz ayı başında başlasak dahi, ki bunla ilgili 10 tane çalışma yaptırdık. En geç ağustos ayının ortalarında Süper Lig'imizi tamamlarız, Ziraat Türkiye Kupası'nı bitirebiliriz” demişti.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °