Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek; Bize Güvenin Yakında Güzel İşler Yapacağız

Ispartaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek; Bize Güvenin Yakında Güzel İşler Yapacağız

SPOR 15.09.2022 14:09:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek; 
Bize Güvenin 
Yakında Güzel 
İşler Yapacağız
Ispartaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, takımın geç kurulduğunu ve transferlere geç başlandığını belirterek; “Tüm bunları mazeret olarak değil, sadece gerçekleri bilmeniz için söylüyorum. Takımımıza güvenmenizi, bu yönetimin ve ekibin kısa bir süre sonra kulübümüze layık işler yapacağına ve yapacağımıza şahitlik etmenizi temenni ederim” dedi.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ilk 4 haftasında sadece 3 puan toplayabilen, bu nedenle tepkileri üzerine çeken Ispartaspor’da, dün oynanan ve 1 – 1 beraberlikle sonuçlanan Tarsus İdmanyurduspor maçının ardından bugün Ispartaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’ten açıklama geldi.
ŞİMŞEK; “TAKIM GEÇ KURULDU,
TRANFERLER GEÇ YAPILDI”
Takımdaki son durum ve gidişatla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Patron Şimşek açıklamasında, “2022-2023 Futbol sezonun 4. Haftasını dün oynadığımız Tarsus İdman Yurdu maçı ile tamamladık. Grubumuzdaki diğer takımlardan en az 1 ay sonra çalışmalarımıza ve transfere başladık. İç transferde 2-3 oyuncunun dışında takımı yeniden kurduk. 
“OYNADIĞIMIZ TAKIMLARIN
BÜTÇELERİ BİZDEN ÇOK FAZLA”
Böylesine önemli bir ligde hem sezona geç başlayıp, hem de yeni kadro kurmak kolay değildi. Fakat tüm bu zorluklara rağmen gerek yönetim kurulumuzun, gerekse takımımızın gerçek sahipleri olan taraftarlarımızın destekleri ile şu ana kadar oynadığımız 4 maçın 3’ünü yenilgisiz kapattık. Bunun yanı sıra bu haftaya kadar oynadığımız Amedsportif Faaliyetler, Esenler Erokspor ve Tarsus İdman Yurdu gibi takımların bütçeleri bizden çok çok fazladır.
“YAKINDA GÜZEL İŞLER
YAPTIĞIMIZA ŞAHİT OLACAKSINIZ”
Tüm anlattıklarımı bir mazeret olarak değil, sadece gerçekleri siz değerli taraftarlarımızla paylaşmak amacıyla söyledim. Takımımıza güvenmenizi, bu yönetimin ve ekibin kısa bir süre sonra kulübümüze layık işler yapacağına ve yapacağımıza şahitlik etmenizi temenni ederim” dedi.   

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °