Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici; Yenilmezlik Unvanımızı Sürdürmek İstiyoruz

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici; Yenilmezlik Unvanımızı Sürdürmek İstiyoruz

SPOR 9.10.2021 10:22:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici; 
Yenilmezlik 
Unvanımızı Sürdürmek 
İstiyoruz
Ispartaspor Tteknik Direktörü Tarık Söyleyici, yarın Isparta’da oynayacakları son derece zorlu Pendikspor maçını kazanarak ligdeki iddialarını ve yenilmezlik ünvanını devam ettirmek istediklerini söyledi.
 
2. Lig Beyaz Grup'ta yarın kendi saha ve seyircisi önünde grup lideri Pendikspor ile karşılaşacak olan Ispartaspor’un Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, bu maçı kazanarak ligdeki iddialarını ve yenilmezlik unvanını devam ettirmek istediklerini bildirdi.
SÖYLEYİCİ; “BU AY BİRBİRİNDEN
ZORLU MAÇLARA ÇIKACAĞIZ”
Ispartasporlu futbolcular, Pendikspor maçı hazırlıklarını, Atatürk Stadında Teknik Patron Tarık Söyleyici yönetiminde gerçekleştirilen idmanla sürdürdü. Yarınki zorlu maç için görüşlerini açıklayan Teknik Direktör Söyleyici, önce ligde Ekim ayı içinde birbirinden zorlu maçlar oynayacaklarını belirterek, ilk olarak ligde Pendikspor, Uşakspor ve Kırşehir Belediyespor ile oynadıktan sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacaklarını söyledi.
“PENDİKSPOR’U YENEREK
YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Lig başından bu yana tüm maçlara özenle hazırlandıklarını ve dolayısıyla oynayacakları bu maçları da çok önemsediklerini vurgulayan Teknik Patron Söyleyici; “Bu hafta yani yarın kendi sahamızda yapacağımız Pendikspor maçını kazanarak ligdeki iddiamızı ve yenilmezlik unvanımızı sürdürmek istiyoruz. Bilindiği gibi, takım değeri bakımından grubun en yüksek rakamına sahip olan Pendikspor, şehrimize lider olarak gelecek. Son derece zorlu olacağını düşündüğümüz bu maçı Ispartaspor olarak kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °