Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Tarsus İ.Y. Maçını Değerlendirdi; Yenilgiyi Hazmedemeyince Çirkeflik Yaptılar

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Tarsus İ.Y. Maçını Değerlendirdi; Yenilgiyi Hazmedemeyince Çirkeflik Yaptılar

SPOR 27.09.2021 15:44:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Tarsus İ.Y. Maçını Değerlendirdi;  
Yenilgiyi
Hazmedemeyince 
Çirkeflik Yaptılar
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, sahada paranın değil, yüreğin oynadığını bir kez daha gösterdiklerini belirterek; “Maalesef, yüksek maliyetlerle kurulmuş rakip takımın futbolcuları yenilgiyi hazmedemeyince bana ve futbolcularıma saldırarak çirkeflik yaptılar” dedi.
 
İlimizi 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden ve ligin 4. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Tarsus İdmanyurduspor’u Burak Aydın’ın attığı golle 1 – 0 mağlup etmeyi başaran Ispartaspor’da yüzler gülüyor.
TEKNİK PATRON SÖYLEYİCİ; “TAKIMDA
SİSTEM HER GEÇEN GÜN OTURUYOR”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, dün Isparta Atatürk Stadyumunda yaptıkları Tarsus İdmanyurduspor maçını değerlendirdi. Teknik Patron Söyleyici, takımım tüm yönleriyle etkili bir oyun ortaya koyduğunu, bundan son derece memnuniyet duyduğunu söyledi. Söyleyici; “Evet, takım her geçen gün daha da oturuyor. Sistem oturuyor. Takım istediğim noktaya geliyor.
“RAKİBE ATAK
YAPMA İMKANI VERMEDİK”
Bilindiği gibi, Tarsus İdmanyurdu mali değeri çok yüksek olan bir takım ve hatta grupta en fazla finans değeri olan ilk üç takım arasında yer alıyor. Zaten, bunu da dün sahada gösterdiler. Fakat, biz Ispartasporuz. Biz diğer takımlara benzemeyiz. Geçen hafta Erzincanspor maçının ardından ‘Sahada para değil yürek oynar’ demiştim. Evet, işte o yüreği futbolcularım dünkü maçta da en iyi şekilde ortaya koydular ve rakibe atak yapma imkanı vermediler.
“İSTEDİĞİMİZ 3 PUANI ALDIK”
İlk yarıda aradığımız golü de bulduk. Maç boyunca disiplinli ve kontrollü bir oyun ortaya koyduk. Bu da rakibin karşımızda istediği gibi hareket edememesini sağladı ve 90 dakika sonunda istediğimiz üç puanı aldık. Futbolcularımı ortaya koydukları oyundan dolayı kutluyorum” dedi.
YENİLGİYİ HAZMEDEMEYİNCE
ÇİRKEFLİK YAPTILAR”
Maç sonunda yaşanan olaylara da değinen Teknik Direktör Tarık Söyleyici; “Konuşmamın başında da dediğim gibi Tarsus yüksek finans değeri olan bir takım. Dolayısıyla, şampiyonluğu hedeflemişler. Ancak, biz sahada yüreğimizle oynayıp maçı kazanınca bunu kendilerine yediremediler ve bize saldırdılar. Maçın uzatma dakikalarında rakip takımın oyuncusu Şamil’e sert bir müdahalede bulundu. Ben gerginlik olmasın diye araya girmeye çalışırken diğer futbolcular da geldi bana saldırdı. Bu da yetmezmiş gibi, maçın hakemi tüm bu çabalarımı nasıl görmüş olacak ki, bana kırmızı kart gösterdi. Ben artık bu olanlar karşısında diyecek bir şey bulamıyorum.
“YOLUMUZDA EMİN ADIMLARLA
İLERLEMEK İSTİYRUZ”
Tarsus maçı artık geride kaldı. Biz önümüze bakıyoruz ve önümüzdeki hafta yani ligin 5. Haftasını bay geçireceğiz. Maçımız yok. Ondan sonra ise maçlar hafta içi oynanacak ve biz Akhisarspor deplasmanına gideceğiz. Ardından, Pendikspor buraya gelecek. Bu iki maçı da alıp yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °