Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Serik’le Yapılan Hazırlık Maçını Değerlendirdi; Gayet Olumlu

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Serik’le Yapılan Hazırlık Maçını Değerlendirdi; Gayet Olumlu

SPOR 17.08.2021 09:00:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Serik’le Yapılan Hazırlık Maçını Değerlendirdi; 
Gayet
Olumlu
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, dün Serik Belediyespor ile yaptıkları sezon öncesi ilk hazırlık maçında takımın tüm yönleriyle etkili bir oyun ortaya koyduğunu ve bundan memnuniyet duyduğunu belirterek; “Gidişatımız gayet olumlu. İnşaallah daha da iyi olacak” dedi.
 
İlimizi 2. Lig Beyaz Grupta temsil edecek olan Ispartaspor, 2021 – 2022 Sezonu için ilk hazırlık maçını dün Afyon’da 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Serik Belediyespor ile yaptı. Yeşil – Pembeliler sahadan 1 – 1’lik skorla berabere ayrıldı. Takımın ortaya koyduğu futbol ise taraftarlara umut verdi.
İLK HAZIRLIK MAÇI
5 Eylül’de başlayacak yeni sezon için hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Ispartaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında dün saat 17.00’de Afyon Zafer Stadında karşılaştığı ilk hazırlık maçı olan Serik Belediyespor karşılaşmasından geçtiğimiz ay Halide Edip Adıvarspor’dan transfer edilen merkez orta saha futbolcusu Said Can Açıkalın’ın ayağından kazandığı golle sahadan 1 – 1’lik skorla ayrıldı.
SÖYLEYİCİ; “KOŞAN, MÜCADELE EDEN,
BASAN, KOMPAKT BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, dün Afyon’da yaptıkları Serik Belediyespor maçını Medya32’ye değerlendirdi. Teknik Patron Söyleyici, takımım tüm yönleriyle etkili bir oyun ortaya koydu. Bundan son derece memnuniyet duydum. Zaten, daha önce de açıkladığım gibi yani Davraz Kayak Merkezinde gerçekleştirdiğimiz birinci etap kampımızda söylediğim gibi, bizim amacımız; koşan, mücadele eden, basan, kompakt bir takım oluşturarak, sürekli golü düşünen, pozitif, taraftarların da beğenisini kazanan, formanın hakkını veren ve disiplinli bir takımı ortaya çıkarabilmektir. Bunu başardığımızda galibiyetler ve neticede de başarı zaten kendiliğinden gelecektir.
“HAZIRLIK MAÇLARI FUTBOLCULARIMIZIN
DURUMUNU DAHA İYİ GÖRME İMKANI BULUYORUZ”
Bilindiği gibi, Davraz’da yaptığımız birinci etap kampımızın ardından şimdi kendi tesislerimizde ikinci etap kampımızı ve yeni sezon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sabah akşam olmak üzere günde iki idman yapıyoruz. Takımımıza katılan yeni transfer futbolcularımız var. Bu arkadaşlarımızın durumunu gerek top idmanları gerekse özel maçlarda göreceğiz demiştim. Şimdi bunu yapıyoruz. Yani hem antrenmanlarda hem de Serik Belediyespor ile yaptığımız hazırlık maçında bu arkadaşlarımızın durumunu daha iyi ve net görme imkanı buldum. Tabi bu yeterli mi değil. Hazırlık maçlarımız devam edecek ve diğer hazırlık maçlarında da tüm futbolcularımızı sahada daha iyi bir şekilde görme imkanı bulacağım.
“RAKİBİMİZE GÖRE DAHA ATIK VE
İSTEKLİ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK”
Evet, dün Eylül’de başlayacak lig için ilk hazırlık maçımızı yaptık. Sahaya sürdüğüm futbolcularım ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Rakibimize göre daha etkili, daha atak ve daha da önemlisi daha da istekli bir oyun ortaya koyduk. Futbolcularımın dünkü performansından memnunum.
“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE
DAHA DA İYİ OLACAĞIZ”
Tabi maç, başından sonuna kadar bizim üstünlüğümüzle geçti. Zaman zaman rakibimiz atak imkanı bulsa da bunların golle sonuçlanmasına izin vermedik. Ancak, hazırlık maçlarının genel özelliğidir hakemler bu tür maçları berabelikle bitirmek isterler. Bizim dünkü maçımız da böyle oldu. Hakem, bize verilecek bir faulü rakibimize verdi ve golü buldular. Sonuçta maç 1 – 1 beraberlikle sona erdi. Ben, maçın sonucundan çok ortaya koyulan oyuna bakarım ve dün takımımın ortaya koyduğu futbol da gayet olumlu. Önümüzdeki günlerde daha da iyi olacağız” dedi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °