Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den Fikstür Değerlendirmesi; Ispartaspor’a Yakışır Bir Sezon Geçirtmek İstiyoruz

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den Fikstür Değerlendirmesi; Ispartaspor’a Yakışır Bir Sezon Geçirtmek İstiyoruz

SPOR 28.07.2021 17:29:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den Fikstür Değerlendirmesi; 
Ispartaspor’a 
Yakışır Bir 
Sezon Geçirtmek 
İstiyoruz
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, 2. Ligde birbirinden zorlu maçlar oynayacaklarını belirterek; “Sakatlıksız, kazasız - belasız, Fair – Play çerçevesinde centilmence bir sezon olsun. Biz rakiplerimize değil kendimize bakıyoruz. Amacımız ve hedefimiz 21 yıl sonra döndüğümüz 2. Lig’de Ispartaspor’a yakışır bir sezon geçirtmektir” dedi.
 
Tüm Türkiye’deki sporseverlerin olduğu gibi Isparta’da da Yeşil – Pembeli sporseverlerin merakla beklediği ve Ispartaspor’un ilk yarıda oynayacağı 18 maçlık program bugün belli oldu. 2021 – 2022 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi bugün yapıldı. Ankara JW Marriot Oteli'nde gerçekleştirilen fikstür çekimi neticesinde Ispartaspor sezonun ilk maçında İzmir ekibi Bucaspor deplasmanına gidecek.
TEKNİK DİREKTÖR SÖYLEYİCİ’DEN
FİKSTÜR İLE İLGİLİ İLK DEĞERLENDİRME
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, bugün çekilen fikstür ile ilgili ilk değerlendirmesini Isparta’da spor haberlerine en çok yer veren medya32.com’a yaptı. Çekilen fikstür ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Patron Söyleyici, öncelikle fikstürün hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, tüm takımlara ve camialara başarılar diledi.
SÖYLEYİCİ; “KAZASIZ – BELASIZ
BİR SEZON OLSUN”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Öncelikle 2021 – 2022 futbol sezonunun pandemiden uzak, sakatlıksız, kazasız - belasız, Fair – Play çerçevesinde centilmence mücadelelerin yaşandığı, rekabetin üst seviyede olduğu ve bunun yanı sıra hak edenin kazandığı bir sezon olmasını temenni ediyorum.
“BİZ RAKİBE DEĞİL,
KENDİMİZE BAKIYORUZ”
Evet, Ispartaspor olarak biz 21 yıl sonra yeniden 2. Lig’de mücadele edeceğiz. Bugün çekilen fikstür neticesinde de sezonun ilk maçında deplasmanda Bucaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bucaspor büyük bir camia, sezona zorluk derecesi oldukça yüksek bir maçla başlayacağız. Fakat, daha önce de söylediğim gibi biz hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaparak sürdürüyoruz. Bizi başka takımların durumu değil, kendimiz ilgilendiriyor. Bu nedenle rakibimiz a takımı olmuş b takımı olmuş önemli değil.
“ŞİMDİ HEDEFİMİZ İLK MAÇIMIZDA
BUCASPOR’U YENMEKTİR”
Önemli olan, maçlara en iyi şekilde hazırlanıp rakibimizi yenebilmektir. Tüm hazırlıklarımızı da bu hedef çerçevesinde yapıyoruz. Bundan dolayı da kimseden çekinme lüksümüz yok. Zaten, fikstüre şöyle bir baktığımızda 2. Ligde kolay maç yok. Ispartaspor olarak şuanda bizim tek hedefimiz ligin ilk maçında deplasmanda oynayacağımız Bucaspor’u deplasmanda yenmek ve ikinci hafta kendi sahamızda ve taraftarlarımızın önünde oynayacağımız sezonun ikinci maçına güzel bir skorla çıkabilmektir.
“ISPARTASPOR’A YAKIŞIR BİR
BAŞLANGIÇ YAPMAK NİYETİNDEYİZ”
Sonuç olarak; 21 yıl sonra döndüğümüz 2. Lig’e Ispartaspor’a yakışır bir başlangıç yapmak niyetindeyiz ve bunu da başaracağımıza inanıyoruz” dedi.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °