Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Akhisar Maçını Değerlendirdi; O Maçı Unuttuk Şimdi Pendikspor’a Odaklandık

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Akhisar Maçını Değerlendirdi; O Maçı Unuttuk Şimdi Pendikspor’a Odaklandık

SPOR 7.10.2021 14:33:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Akhisar Maçını Değerlendirdi;  
O Maçı Unuttuk
Şimdi Pendikspor’a 
Odaklandık
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, takımın her geçen hafta biraz daha istediği noktaya gelmeye başladığını belirterek; “Akhisarspor maçında da üstün oynayıp rakibimizi mağlup etmeyi başardık. Ama, Akhisar maçı artık geride kaldı ve bu galibiyeti unuttuk. Artık önümüze bakıyoruz ve Pazar günü evimizde oynayacağımız Pendikspor’a odaklandık. Pendikspor’u da yenerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.
 
İlimizi 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden ve ligin 6. Haftasında deplasmanda oynadığı zorlu Akhisarspor’u Burak Aydın’ın attığı golle 1 – 0 mağlup etmeyi başaran Ispartaspor’da yüzler gülüyor.
TEKNİK PATRON SÖYLEYİCİ; “TAKIMDA
SİSTEM HER GEÇEN GÜN OTURUYOR”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, dün akşam Akhisar İlçe Stadyumunda yaptıkları Akhisarspor maçını değerlendirdi. Teknik Patron Söyleyici, takımım tüm yönleriyle etkili bir oyun ortaya koyduğunu, bundan son derece memnuniyet duyduğunu söyledi. Söyleyici; “Sezon başından bu yana takımda bir sistem oturtmaya çalışıyorum. Evet, oturtmaya çalıştığım bu sistem takımda her geçen gün daha da bir ilerleme kaydediyoruz. Akhisarspor maçında da futbolcularım sistemi en iyi şekilde uygulananın gayreti içinde oldular ve rakibimize göre üstün bir futbol ortaya koyarak maçı kazanmasını bildik.
“HİÇBİR ZAMAN OYUN
DİSİPLİNİNDEN KOPMADIK”
Bilindiği gibi, Akhisarspor daha iki sezon öncesine kadar Süper Ligdeydi. Dolayısıyla, süper lig görmüş bir takımla karşılaşıyorsunuz. Maçtan önce maçın zor geçeceğini biliyorduk. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık ve kazandık. Evet belki ilk yarıda aradığımız golü bulamadık. Ancak, hiçbir zaman oyun disiplininden kopmadan kontrollü oynayarak maçı dominize ettik. Bu maçta gol ikinci yarıda geldi. Fark etmez. Önemli olan maçın sonunda galip olabilmektir. Neticede 90 dakika sonunda istediğimiz üç puanı aldık. Futbolcularımı ortaya koydukları futboldan ve oyundan dolayı kutluyorum” dedi.
“O MAÇI UNUTTUK ŞİMDİ
PENDİKSPOR’A ODAKLANDIK”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, takımın her geçen hafta biraz daha istediği noktaya gelmeye başladığını da vurgulayarak; “Akhisarspor maçında da üstün oynayıp rakibimizi mağlup etmeyi başardık. Ancak, Akhisar galibiyetinin sevinci bizim için maçın oynandığı gündür. Artık o maçı unuttuk ve şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz ve Pazar günü evimizde oynayacağımız Pendikspor’a odaklandık. Pendikspor’u da yenerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.
“TARAFTARLARIMIZI
STADYUMA BEKLİYORUM”  
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, değerlendirmenin sonunda ise, taraftarların bir takım için 12. Adam olduğunu ve kendileri için taraftarların desteğinin son derece önemli olduğunu belirterek, Pazar günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Pendikspor maçında tribünlerin tıklım tıklım dolmasını istedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °