Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Tek Hayalim Ispartaspor’u 2. Lig’e Çıkarmak

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Tek Hayalim Ispartaspor’u 2. Lig’e Çıkarmak

SPOR 28.04.2021 08:55:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; 
Tek Hayalim 
Ispartaspor’u 
2. Lig’e Çıkarmak
Şampiyonluk şansını kaybettikten sonra Play – Off hedefine kilitlenen ve Çarşamaspor maçını kazanarak Play – Off’a kalmayı garantileyen Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; “Tek hayalim Ispartaspor’u 2.Lig’e çıkarmak” dedi.
 
Deplasmanda karşılaştığı ve kendisi gibi Play – Off mücadelesi veren Çarşambaspor’u 1 – 0 mağlup eden ve Çatalcaspor’un ardından ligde 5. Sırada yani Play – Off grubu içinde yer alarak şampiyonluk umudunu bu maçlara taşıyan Ispartaspor’da Teknik Direktör Hakan Şimşek; “Play – Off’ta gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Tabiki hedefimiz 2. Lige çıkmak olacaktır” dedi.
ŞİMŞEK; “TEK HAYALİMİZ 2. LİG”
Ispartaspor’un Teknik Patronu Hakan Şimşek, Ispartaspor’a geldiği günden bu yana ilk kez 2. Lig için bu kadar coşku yaşadıklarını vurguladı. Geldiğinde takımın şampiyonluk hedefinden uzaklaşmış ancak Play – Off mücadelesi vere bir takım olduğunu ifade eden Şimşek, 5 puan geride olduğu haftalarda bile inançlarının olduğunu kaydederek; “Her Teknik Direktör gibi ben de Ispartaspor’a geldiğimde tabiki hedeflerim vardı. Bu hedefe ulaşmak için çalıştık, çabaladık ve kısa zamanda çok yol kat ettik. Ancak, bazı maçlarda yediğimiz şanssız gollerden dolayı puan kaybettik. O zaman da söylemiştim. Matematiksel olarak hiçbir şey bitmeden yolumuza devam edeceğiz demiştik. Söylediğimiz oldu. Çocuklar iyi yolda. İnancımız tam. Play – Off müsabakalarında şampiyonluğu çok istiyoruz. Bütün sezonun emeğini play – off maçlarında alacağımızı düşünüyorum. Çok çalıştık hala daha çalışıyoruz. Tek hayalimiz Ispartaspor’u 2.Lig’e çıkarmaktır” dedi.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °