Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Play – Off’ta Başarılı Olup 2. Lige Çıkacağımıza İnanıyorum

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Play – Off’ta Başarılı Olup 2. Lige Çıkacağımıza İnanıyorum

SPOR 4.05.2021 20:39:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; 
Play – Off’ta
Başarılı Olup 2. Lige
Çıkacağımıza İnanıyorum
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, ilk zamanlar kötü sonuçlar aldıklarını ancak, son haftalarda takımın iyi bir ivme yakaladığını belirterek; “Futbolcu arkadaşlarımın bu başarıyı Play – Off maçlarında da sergileyeceğine ve Play – Off’ta başarılı olup 2. Lige çıkacağımıza inanıyorum” dedi.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 2020 – 2021 Futbol Sezonu geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla sona erdi. Ispartaspor, sezonu 50 puanla 4. Sırada tamamlayarak Play – Off Grubuna katılmaya hak kazandı.
ISPARTASPOR YARIN PLAY – OFF İLK MAÇINDA
SAHASINDA İÇEL İDMANYURDUSPOR İLE KARŞILAŞACAK
Ispartaspor bu doğrultuda; 6 Mayıs 2021 Perşembe günü Isparta Atatürk Stadyumunda Play – Off’tak ilk maçını İçel İdmanyurdusporla yapacak. Söz konusu maç saat 20.30’da başlayacak.
ŞİMŞEK; “GÖREVE GELDİĞİMDE TAKIMDA BÜYÜK
BİR ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ VARDI, BUNU GİDERDİK”
Ispartaspor Teknik Direktör Hakan Şimşek, hem geride kalan ligi hem önümüzdeki günlerde oynanacak olan Play – Off maçlarını değerlendirdi. Teknik Patron Şimşek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Aldığımız bu görevi en iyi şekilde sonlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olsun. İlk geldiğimizde takım anlamında ilk 3 hafta istemediğimiz sonuçlar aldık. Özgüven, fizik eksikliği takımı olumsuz anlamda etkilemiştir. Bunları düzeltme anlamında ekibimle birlikte oyun sistemimizi ve oyuncularımızdan saha içerisinde neler yapabileceklerini anlattık. Sağ olsunlar futbolcularımız sezon bitimine 9 haftada kalsa bizler, onlar ve yönetim anlamında hiçbir zaman olumsuz bir düşünce içerisinde olmadık. Play – Off’u hak etmiştik. 4. Sıraya geldik” dedi.
“TAKIM OLARAK SON HAFTALARDA İYİ BİR İVME YAKALADIK, BUNU PLAY – OFF’TA DA SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”
Bölgesel Amatör Ligden 3. Lige çıkan iyi sıralama içerisinde olan 2-3 takımdan biriyiz. İlk yılda Play – Off’u yakalamak çok önemli. Kümede kalsın denilen bir ortamda Play – Off noktasına soktular. Play – Off’un ambiyansı çok farklı. Play – Off daha motive geçecek. Takım anlamında ivme yakaladık. Son haftalarda Play-Off’u yakalamamız ve hırslı olmamız dolayısıyla avantajlı giriyoruz.
“PLAY – OFF’TA EN İYİ SONUÇLARI
ALMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”
Bundan sonra önümüze bakacağız ve Play – Off’ta en iyi skoru almak için mücadele edeceğiz. İçel karşısında ilk turu geçip 2. Tura da avantajlı giriyoruz. Gece oynansın diye istememizin nedeni ise yaz sıcakları geldi. Bu nedenle 20.30’da oynanacak. Hazırlıklarımız sürüyor. Buradaki maçın ardından 2-3 gün önceden de Mersin’e gideceğiz. Allah yardımcımız olsun.
“MAÇLAR SEYİRCİLİ OYNANSAYDI DAHA
ÖNCEDEN GARANTİLEYEBİLİRDİK”
Isparta’ya 3. Lig kupasını getirmek için çok çalıştıklarını dile getiren Teknik Direktör Şimşek, “Pandemi dönemi bütün futbol camiasını etkiledi. Seyircisiz maç bana çok anlamsız geliyor. Daha önceden de garantileyebilirdik. Seyircisiz çok sıkıntı yaşıyoruz. Onların desteklerinin ve gönüllerinin bizim yanımızda olduğun biliyorum. Zaman zaman taraftarlarımız bizleri ziyaret ediyorlar” dedi.
“İNŞAALLAH FİNAL MAÇINDA
SEYİRCİYE MÜSAADE EDERLER”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, en kısa sürede pandemi dönemini atlatıp final maçında seyirciye müsaade edilmesini temenni ederek, Ispartaspor’un seyircisiyle birlikte bu şehre yakışan 2. Lig kupasını Isparta’ya getireceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °