Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Klavye Tirollerine Gereken Dersi Verdik Vermeye Devam Edeceğiz

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Klavye Tirollerine Gereken Dersi Verdik Vermeye Devam Edeceğiz

SPOR 11.05.2021 15:05:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; 
Klavye Tirollerine
Gereken Dersi Verdik
Vermeye Devam Edeceğiz
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, takımı moral ve motivasyonu sıfır noktasından alıp Play – Off’a kadar getirdiğini belirterek; “Ancak, sosyal medyada hakkımda ‘Teknik Direktörlük belgesi bile yok’, ‘Hakan Şimşek’ten hoca olmaz’ gibi yorumlar yapanlara bu zamana kadar sahada gerekli dersi verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi.
 
3. Lig 3. Grupta Play – Off Çeyrek Final ikinci maçı ve Isparta’da oynanan 0 – 0’ın rövanşında deplasmanda İçel İdmanyurdu takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, sahadan 2 – 2’lik beraberlikle ayrılarak zoru başararak adını yarı finale yazdırdı. Maçta bir de penaltı kaçıran Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Emir Kaan Gültekin ve Kerem Pala kaydetti.
TEKNİK PATRON ŞİMŞEK’TEN
MAÇIN DEĞERLENDİRMESİ  
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, dün deplasmanda oynanan ve 2 – 2 beraberlikle sonuçlanarak takımı Play – Off yarı finaline taşıyan İçel İdmanyurduspor maçını değerlendirdi. Ispartaspor’da göreve geldiğinde takımın moral ve motivasyonundan kondisyonununa kadar bitik bir takımla karşılaştığını ancak, aradan geçen zaman zarfında takımı düzelterek bugünlere getirdiğini ifade eden Teknik Patron Şimşek, bunda takımın aşçısından malzemecisine kadar kısacası en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkesin katkısı olduğunu ve hiçbir zaman ‘Sadece ben yaptım’ derdinde olmadığını söyledi. Şimşek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Evet, göreve ilk geldiğimiz zamanlarda gerçekten belli bir sürece ihtiyacımız vardı. Bu süreçte kötü sonuçlar almadık değil, aldık. Örneğin Cizrespor’a bile sahamızda yenildik. Bunlar oldu.
“TAKIMI ZOR BİR SÜREÇTEN
BUGÜNLERE GETİRDİK”
Ancak, Ispartaspor’u takım olarak biraz önce bahsettiğim durumlarından şimdi Play – Off oynayan bir takım durumuna getirdik. Tabiki bu kolay olmadı. Gerçekten zor bir süreç yaşadık ama başardık.
“FUTBOLCULARIMI
YÜREKTEN KUTLUYORUM”
Dünkü maçta da, futbolcularım gerçekten mükemmel bir futbol ortaya koydular. Verdiğim taktikleri harfiyen yerine getirdiler. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum ve alınlarından öpüyorum. Bu çocuklar bizim. Allah’ın izniyle bundan sonra da bu çocuklarla başarıya ulaşacağız.
“EROKSPOR YENİLMEYECEK
BİR TAKIM DEĞİLDİR”
Şimdi önümüzde Erokspor maçı var. Evet, bu takım Isparta’daki maçta bizi mağlup etmiş olabilir. O maç benim göreve geldiğimdeki ilk maçtı. Ama artık Ispartaspor eski Ispartaspor değil. Erokspor da yenilmeyecek bir takım değil. Allah’ın izniyle Erokspor’u da yenerek play – offta finale çıkacağız. Zaten Erok maçını da geçtiğimiz zaman ben finali de geçip 2. Lige daha rahat çıkacağımıza inanıyorum.
“KLAVYE TİROLLERİNE
GEREKEN DERSİ VERYORUZ”
Ancak, burada şunu söylemek istiyorum ki, göreve geldiğimden bu yana sosyal medya hesaplarından sürekli şahsım hakkında yorumlar yapılıyor. ‘Hakan Şimşek’in Antrenörlük Belgesi yok’ diye. Oysa benim Pro – Lisans’ın hemen alt birimi olan UEFA – A Belgesine sahibim. Benim hakkımda ‘Hakan Şimşek’ten Antrenör olmaz’, ‘Hakan Şimşek bu takıma düşük kalır’ gibi seviyesiz yorumlar yapan Klavye tirollerine sahada en iyi cevabı verdiğime inanıyorum. Bundan sonra da Allah’ın izniyle kazanacağımız başarılarla bu tirollere dersini vermeye devam edeceğim” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °