Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’den İlk Açıklama; Birlik – Beraberlik İçinde Hedefimiz Play – Off

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’den İlk Açıklama; Birlik – Beraberlik İçinde Hedefimiz Play – Off

SPOR 7.03.2021 08:22:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’den İlk Açıklama; 
Birlik – Beraberlik 
İçinde Hedefimiz
Play – Off
Ispartaspor’un Teknik Direktörü Hakan Şimşek, şuanda kulübün birlik ve beraberliğe eskisinden daha çok ihtiyacı olduğunu belirterek; “Şampiyonluk çok zor. Hedefimiz, sezon sonunda takımımızı Play – Off’a kalmasını ve oradan da 2. Lige çıkmasını sağlamaktır” dedi.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve son haftalarda kaybettiği puanlarla liderle arasındaki puan farkı açılan ve şampiyonluk umutları yok denecek kadar azalan Ispartaspor’da bu kayıpların ardından Teknik Direktör Gökhan Çelebi ile yollar ayrılmış ve Çelebi’nin yerine Teknik Direktör Hakan Şimşek getirilmişti.
ŞİMŞEK; “BİRLİK VE BERABERLİK
İÇİNDE OLMALIYIZ”
Ispartaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Hakan Şimşek, ilk açıklamasını yaptı ve tüm Ispartaspor camiasını birlik – beraberlik içinde olmaya davet etti. Topyekün birliktelik ile başarılamayacak hiçbir şeyin olmayacağını ifade eden Şimşek; “Ispartaspor bana yabancı bir takım değil. Ben de yıllardır Ispartaspor’da oynadım. Yani, bu kulübün içinden çıkmış bir ve geçtiğimiz yılarda Teknik Direktörlük görevlerinde de bulunmuş bir kişiyim.
“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ
PLAY – OFF’A KALMAKTIR”
Evet, şuanda zor bir süreçten geçiyoruz. Takım, şampiyonluk yarışından bir hayli uzaklaşmış durumda. Bundan sonraki hedefimiz Play – Off’tur. Sezon sonuna kadar kalan 9 maçın hepsini kazanamasak da kaybetmeden yolumuza emin adımlarla ilerleyip takımızı Play – Off’a kalmasını sağlayarak Play – Off maçlarında da yapacağımız iyi mücadele ile 2. Lige çıkarmaktır.
“BAŞARILI OLACAĞIMIZA
İNANIYORUM”
Şuanda önümüzde 9 maç var. Futbolcu arkadaşlarımızla tek tek görüştüm. Kaliteli bir takımımız var. Bizim için kalan bu 9 maçın hepsi de birbirinden önemli maçlar. Hepsi de bizim için bir final niteliğinde. İnşaallah bu zoru başaracağız. Ben buna inanıyorum” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °