Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor son saniyede yıkıldı: 1 – 0

Ispartaspor son saniyede yıkıldı: 1 – 0

SPOR 29.08.2019 15:48:00 0
Ispartaspor son 
saniyede yıkıldı: 1 – 0
Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur Eleme maçında deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşan Ispartaspor, 90+5. Dakikada yediği golle rakibine mağlup olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda kupaya birinci turda veda etti.
 
ISPARTA DAVRAZSPOR’UN ZİRAAT
TÜRKİYE KUPASI HANDİKAPI
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2019 - 2020 sezonu heyecanı, dün ve bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Geçen yıl Bölgesel Amatör Ligini 5. Sırada tamamlayan Ispartaspor, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ziraat Türkiye Kupası’na 1. Turdan katıldı. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip, geçen yıl 1. Turda kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Kale Belediyespor’a mağlup olarak elendiği gibi, bugün de Tavşanlı Linyitspor’a mağlup olarak elenmekten kurtulamadı.
MAÇTA HER ŞEY MÜSAİTTİ
Bugün saat 16.30’da Tavşanlı Linyit Ada Stadyumunda başlayan ve A Spor kanalından da canlı olarak yayınlanan maçı; Her iki kulübün yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda taraftar ve sporsever izledi. Maçta, saha ve zeminden taraftara kadar her şey müsaitti. Ancak, Yeşil – Pembeliler rakibine maçın son saniyesinde yani 90+5 dakikasında yedikleri golle 1 – 0 mağlup olarak kupaya daha 1. Turda veda ettiler.
DOLDUR – BOŞALT’TAN
İLERİ GİDEMEDİ
Yeşil – Pembeli ekip, maç boyunca rakibine göre üstün bir futbol ortaya koydu. Ancak, kaleye şut atmakta zorlandı. Buna maçın son saniyesinde gelen gol de eklenince mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Her iki takım da maç boyunca vasat bir futbol ortaya koydu.
GOL MAÇIN SON
SANİYESİNDE GELDİ
İlk yarısı karşılıkla ataklarla geçen maçta, takımların mücadelesi gol getirmeyince her iki takım da soyunca odasına 0 – 0 golsüz eşitlikle gittiler. İkinci yarıda da 45 dakika boyunca Yeşil – Pembeli ekibin çabaları gol getirmedi. Ancak, maçın uzatma dakikalarının son saniyesinde kullanılan korner atışında gelen gol tüm ümitleri yıktı. Ispartaspor, deplasmanda oynadığı Tavşanlı Linyitspor maçında 1 – 0 mağlup olarak, Ziraat Türkiye Kupasına veda etmiş oldu.

Anahtar Kelimeler: yıkıldı sonsaniyede ıspartaspor
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °