Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor, Somaspor Yedeklerini 3 Golle Geçti ve Play – Off’taki Rakibi; İçel İdmanyurdu Oldu

Ispartaspor, Somaspor Yedeklerini 3 Golle Geçti ve Play – Off’taki Rakibi; İçel İdmanyurdu Oldu

SPOR 1.05.2021 14:55:00 0
Ispartaspor, Somaspor Yedeklerini 3 Golle Geçti ve Play – Off’taki Rakibi;  
İçel 
İdmanyurdu  
Oldu
3. Lig 3. Grupta ligin son maçında kendi sahasında Somaspor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, sahadan 3 – 1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini biri penaltıdan olmak üzere Emir Kaan Gültekin (2) ve Mustafa Acar kaydetti. Bu sonuçla ıspartasor ligi 4. Sırada tamamlayarak Play – Off’ta 3. Sıradaki İçel İdmanyurduspor’a rakip oluyor.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 32. Hafta ve ligin de son maçında grup şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta garantileyen Somaspor takımını ağırladı. Yeşil – Pembeli ekip, geçen hafta şampiyon olan ve bu nedenle yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan rakibini mağlup ederek ligi bir sıra üstte tamamladı.
ŞAMPİYON SOMASPOR SAHAYA
YEDEK AĞIRLIKLI KADRO İLE ÇIKTI
Ispartaspor, bugünkü maçın özellikle ilk yarısında rakibine göre vasat bir futbol ortaya koydu. Dolayısıyla bunun sonucunda da ilk yarı sonuna kadar aradığı golü bulamadı ve ilk yarının sonunda soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti. Yeşil – Pembeli ekipte takımın gol makinelerinden Nurettin Çakır bu maçta sessiz kalırken Emir Kaan Gültekin biri penaltıdan olmak üzere 2 gol atarak taraftarlarını mutlu etti.
SOMASPOR 70 DAKİKA
10 KİŞİ OYNADI
Konuk ekip Somaspor’da Abdülkadir Kasap maçın 25. Dakikasında çift sarı kartta kırmızı kart görerek oyundan atılması nedeniyle Somaspor maçın uzatmalarla birlikte toplam 70 dakikasını 10 kişi oynadı.
YEŞİL – PEMBELİLER
İKİNCİ YARI AÇILDI
Ispartaspor bugünkü maçın ilk yarısında ortaya koyduğu vasat ve sonuca ulaşmakta zorlanan bir futbol ortaya koymasının ardından ikinci yarıda açıldı ve aradığı gollere de ikinci yarıda kavuşarak sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Yeşil – Pembeli ekip maçın 59. Dakikasında Emir Kaan Gültekin’in attığı golle 1 – 0 öne geçti. Ancak, Ispartaspor’un gol sevinci sadece 2 dakika sürdü. Zira, maçın 61. Dakikasında maça bir dakika önce giren Abdülkadir Çelik durumu 1 – 1 yaptı. Maçın 78. Dakikasında kazanılan penaltı atışını Ispartaspor’da Emir Kaan Gültekin kullandı ve Yeşil – Pembelileri 2 – 1 önce geçiren golü kaydetti. Maçın skorunu ise maçın 90+1. Dakikasında Mustafa Acar ilan etti ve attığı golle durumu 3 – 1 yaptı.  
LİGİ 4. SIRADA
TAMAMLADI
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 47 puandan 50 puana çıkarak grupta 4. Sıraya yükselerek Çatalcaspor’un deplasmanda Elazığ Karakoçanspor’a 2 – 1 mağlup olmasıyla Play – Off grubunun içinde bir sıra daha yükselerek 4. yer aldı ve ligi de 4. Sırada tamamlamış oldu.   
PLAY OFF’TA İÇEL
İDMANYURDUSPOR
İLE KARŞILAŞACAK
Ispartaspor gelecek hafta yani ligin 32. Haftasında kendisi gibi Play – 0ff mücadelesi veren ve şuanda Ispartaspor’un bir sıra altında yani 6. Sırada bulunan Çarşambaspor deplasmanına gidecek.
AMATÖR KÜMEYE DÜŞTÜLER  
Öte yandan; Misli.com 3. Lig 3. Grupta lig bugün itibariyle sona ermesinin ardından Yalovaspor, Arhavispor, Gölcükspor ve Cizrespor takımları da Bölgesel Amatör Lige düştüler.  

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °