Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor, Puan Kaybetmeye Devam Ediyor; Ispartaspor’a Bir TOKAT da Erbaaspor’dan

Ispartaspor, Puan Kaybetmeye Devam Ediyor; Ispartaspor’a Bir TOKAT da Erbaaspor’dan

SPOR 3.03.2021 23:08:00 0
Ispartaspor, Puan Kaybetmeye Devam Ediyor;  
Ispartaspor’a
Bir TOKAT da
Erbaaspor’dan
Ispartaspor, dün deplasmanda karşılaştığı orta sıralarda yer alan Erbaaspor ile karşı karşıya kaldı ve maçtan farklı mağlubiyetle ayrıldı: 3 – 1. Bugünkü sonuçla Yeşil – Pembeli ekip son 4 maçın 2’sinden mağlubiyetle 2sinden de beraberlikle ayrılarak sadece 2 puan kazanıp şampiyonluk iddiasını bitirdi, Play – Off’u da tehlikeye soktu.
 
Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligde 23. Hafta maçında bugün deplasmanda Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar hiçbir varlık gösteremeyince sahadan fark yiyerek ayrılmak zorunda kaldı.
ISPARTASPOR’DA
‘ÇÖKÜŞ’ SÜRÜYOR!
 Yeşil – Pembeli ekip son 4 maçın 2’sinden mağlubiyetle 2sinden de beraberlikle ayrılarak sadece 2 puan kazanıp şampiyonluk iddiasını bitirdi, Play – Off’u da tehlikeye soktu.
ISPARTASPOR İKİNCİ
YARI DAĞILDI!
Erbaaspor – Ispartaspor maçı dün saat 14.00’te Erbaa İlçe Stadyumunda başladı. Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıda rakibine direnmeyi başardı derken ilk yarının uzatma dakikasında yani 45+2’de Talha Özcan’ın golüne engel olamayınca soyunma odasına 1 – 0’lık mağlubiyetle gitti.
ATTI VE YEDİ!
Ancak, Ispartaspor ikinci yarıda adeta dağıldı. Zira. Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıdaki başarısız oyununu ikinci yarıda da sürdürdü. Ev sahibi Erbaaspor ise maçın 75. Dakikasında Yusuf Yağcı ile durumu 2 – 0’a getirdi. Ispartaspor bu gollere maçın 09+1’inci dakikasında Efşan Geçgin ile cevap vererek durumu 2 – 1’e getirse de aylardır uzatma dakikalarında gol yeme alışkanlığını dünkü maçta da sürdürdü ve attığı golün bir dakika sonrasında Yaşar Yılmaz’ın golüne engel olamadı ve durum 3 – 1’e geldi. Maç bu skorla sona erdi.
LİDERLE PUAN FARKI 15’E ÇIKTI!
Grup lideri Somaspor’un galibiyetle kapattığı haftada; Ispartaspor ile lider Somaspor arasındaki puan farkı 15’e çıktı.
BU TEKNİK EKİPLE
DEVAM EDİLECEK Mİ?
Ispartaspor’un dünkü maçta zayıf rakibine farklı mağlubiyetinin ardından gündeme yönetimin ‘dört maçta 10 puan kaybeden’ teknik heyetle devam edip etmeyeceği sorusu geldi.
ŞAMPİYONLUK GİTTİ,
PLAY – OFF İSE TEHLİKEDE
Yönetimin her mağlubiyet veya beraberliğin ardından ‘Hedefimizden şaşmadık. Hedefimiz şampiyonluktur. Olmazsa play – offtur’ yönündeki açıklamalarının bu maçtan sonra nasıl olacağı ise merakla bekleniyor.
YÖNETİM NE YAPACAK?
Takımın ikinci yarı maçları oynanmasına rağmen ligde böylesine kötü bir skor ve sonuçla kapatmasının ardından şimdi gözler Ispartaspor Yönetim Kurulu’na çevrildi. Yönetimin, teknik direktöründen futbolcusuna kadar takımda ne gibi değişiklikler yapacağı spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
HAFTAYI BAY GEÇECEK
Öte yandan, Ispartaspor’un önümüzdeki hafta maçı bulunmuyor. Yeşil – Pembeli ekip haftayı maç yapmadan yani (bay) geçirmesinin ardından takip eden haftada ise sahasında şampiyonluk adaylarından olan Esenler Erokspor’u ağırlayacak.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °