Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor Önüne Gelenin 4 Çektiği Takıma Yenildi; Puana İhtiyacı Olan Gelsin!!!

Ispartaspor Önüne Gelenin 4 Çektiği Takıma Yenildi; Puana İhtiyacı Olan Gelsin!!!

SPOR 10.11.2021 15:15:00 0
Ispartaspor Önüne Gelenin 4 Çektiği Takıma Yenildi; 
Puana İhtiyacı 
Olan Gelsin!!!
Son haftalarda aldığı mağlubiyetlere bir yenisini daha ekleyen Ispartaspor, grubun son sırasına demir atmış olan Eskişehirspor’a da yenilmekten kurtulamadı. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen Yeşil – Pembeli ekip bu mağlubiyetle 5. Sıradan bir anda 10 sıraya kadar düştü.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da düşüş durdurulamıyor. Yeşil – Pembeli ekipte Pendikspor mağlubiyetiyle başlayan mağlubiyetler serisi bugün oynanan Eskişehirspor mağlubiyetiyle devam etti. Ispartaspor, son 6 maçta sadece Uşakspor’u mağlup ederken, Kırşehir Belediyespor ile sahasında golsüz berabere kaldı ve ligde Pendikspor, Nazillispor, Ankara Demirspor ve Eskişehirspor, Kupada ise Bodrumspor olmak üzere 5 defa mağlup oldu.
ESKİŞEHİRSPOR ALTIN
BULMUŞ GİBİ SEVİNDİ
Ispartaspor bugün deplasmanda ligin 12. maçında Eskişehirspor ile karşılaştı. Yeşil – Pembeli ekip, ligin dibine demir atmış olan rakibini de boş geçmedi!!! Ve transfer tahtası kapalı olduğu için transfer yapamayan, mevcut kadrosu ile de gelenden 3, gidenden 4 gol yiyen rakibi karşısında sahada hiçbir varlık gösteremeyerek rakibine 3 puanı hediye edip puan dağıtmaya devam etti. Ev sahibi Kırmızı – Siyahlı ekip beraberliğe bile razıyken Ispartaspor’u yenerek 3 puan almanın büyük mutluluğunu yaşadı. Kırmızı Siyahlılar 22. Dakikada Tolga Yakut ile 1 – 0 öne geçerken, 29. Dakikada Onur Arı ile skoru 2 – 0 yaptılar. İlk Yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarı biraz kıpırdanma yaşayan Ispartaspor 67. Dakikada Taner Gümeş ile durumu 2 – 1’e getirse de maçı kazanmayı başaramadı. 
PUAN DURUMUNDA
5 SIRA BİRDEN GERİLEDİ
Ispartaspor bu mağlubiyetle 15 puanda kaldı ve altındaki takımlar puan kazanınca Yeşil – Pembeli ekip puan sıralamasında 5 sıra birden düşerek 5. Sıradan 10 sıraya kadar geriledi.
ISPARTASPOR
HIZLA ÇAKILIYOR!!!
Ispartaspor bu gidişle iki maç daha kaybederse küme düşme potasının içinde yer alacak.
KARACABEY
BELEDİYESPOR GELİYOR
Ispartaspor bu hafta sonu yani 14 Kasım Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde yine küme düşme hattının içinde yani grubun zayıf ekiplerinden Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karacabey bugünkü maçta kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu’na 2 – 1 mağlup olmaktan kurtulamadı.
ISPARTASPOR’A NE OLDU?
Ispartaspor’un üst üste aldığı bu mağlubiyetler Yeşil  - Pembeli taraftarları derinden üzerken, taraftarlar son haftalarda takımın neden bu duruma düştüğüne bir türlü anlam veremiyor.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °