Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ispartaspor MAKÜ Deplasmanında

Ispartaspor MAKÜ Deplasmanında

SPOR 26.01.2020 07:21:00 0
Ispartaspor 
MAKÜ
Deplasmanında
Ispartaspor, bugün deplasmanda Burdur ekibi ligin son sırasındaki MAKÜspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip, bu maçı farklı kazanarak hem şampiyonluk yarışını sürdürmek hem de averajını iyileştirmek hedefinde.
 
ISPARTASPOR
İÇİN TEK YOL: GALİBİYET
Geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ikinci yarının ilk maçında Akşehirspor’u zor da olsa yenerek haftayı üç puanla kapatan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani bugün deplasmanda oynayacağı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlikspor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin ikinci yarısının ilk maçını Isparta Atatürk Stadyumunda Konya’nın ekibi Akşehirspor takımı ile yaparak sahadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta ikinci yarının ikinci haftaya girilirken 30 puan ve (+13) averajla puan durumunda 2. Sırada bulunuyor. Ispartaspor’un rakibi MAKÜspor ise, 5 puanla ligin son sırasında bulunuyor.
ISPARTASPOR
İÇİN İYİ BİR FIRSAT
Bilindiği gibi; üç sezondur şampiyon olamayan ve dördüncü sezona da ‘Mutlak Şampiyonluk’ parolasıyla giren Ispartaspor, ilk yarının son 7 maçında büyük bir yükseliş yakalamış ve liderle arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirmişti. Dolayısıyla Isparta Davrazspor’un şampiyonluk potasındaki yerini koruması ve hatta liderin puan kaybetmesi halinde liderlik koltuğuna oturması için bugünkü maçı mutlak surette alması gerekiyor. Hatta, bugünkü maç, farklı kazanarak averajını daha da yukarılara çıkarma adına bir fırsat olabilir.  
TÜM HAZIRLIKLAR
GALİBİYET ÜZERİNE YAPILDI
Ispartaspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Hasan Şengün nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını önceki günkü son antrenmana kadar sürdürdü. Takımın, dün sabah saatlerinde Burdur’a hareket edeceği ve Burdur’da konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başlayacağı bildirildi.
MAÇ BUGÜN SAAT
14.00’DE BAŞLAYACAK
MAKÜspor – Ispartaspor maçı bugün Burdur Gazi Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI HALİL
ERDOĞAN YÖNETECEK
Ispartaspor’un bugün deplasmanda yapacağı MAKÜspor maçını Adana Bölgesi hakemlerinden Halil Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını ise; yine aynı bölge hakemlerinden Emre Koç ve Devlet Aslan yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Adana Bölgesinden İbrahim Güçlü.  
BAL 15. HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Kestelspor – Yatağanspor
Burdur MAKÜ Gençlikspor –  Ispartaspor
Akşehirspor – Denizli Sarayköyspor
Çal Belediyespor – Konya Ereğlispor
Sarayönü Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhanspor
Ortaca Belediyespor – Kepez Belediyespor
Karaman Belediyespor – Manavgat Belediyespor
 

Anahtar Kelimeler: ıspartaspormak?deplasmanında
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °