Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan; Şampiyonluk Hedefimizden Sapmış Değiliz!

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan; Şampiyonluk Hedefimizden Sapmış Değiliz!

SPOR 31.12.2020 07:13:00 0
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan; 
Şampiyonluk 
Hedefimizden
Sapmış Değiliz!
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, dünkü Çarşambaspor beraberliğinin kendilerini Şampiyonluk ve 2. Lig Hedefinden alıkoymadığını belirterek; “Sezon başında belirlediğimiz şampiyon olma hedefimiz aynen devam etmektedir” dedi.
 
Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, dün Isparta Atatürk Stadyumunda oynanan ve 1 – 1 sona eren Çarşambaspor maçının ardından açıklama yaptı.
YAZGAN; “GALİP GELECEĞİMİZ BİR MAÇI 90+3’DE YEDİĞİMİZ GOLLE BERABERLİKLE KAPATMAK ZORUNDA KALDIK”
Başkan Yazgan açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Çarşambaspor takımı elimizden kaçtı. Çok iyi oynadığımız maçta 90+3'te yediğimiz talihsiz bir golle sahadan bir puanla ayrıldık. 90 dakika oyunun hakimi bizdik. Emir Kaan'ın ciddi sakatlığıyla neticelenen pozisyonda, penaltımız hakem tarafından görmezden gelindi. Bu ilk değil. Birçok maçta buna benzer haksızlıklara maruz kalıyoruz. Buna ilişkin de TFF nezdinde girişimlerde bulunacağız. Kamuoyundan aldığımız izlenim, maçı ekranlardan izleyen taraftarlarımızın oynanan oyundan memnun oldukları yönündedir.
“ÇARŞAMBASPOR BAŞKANI
BİZİ TEBRİK ETTİ”
Sezon başından beri en iyi oyunu sergilediğimiz 90 dakikaydı. Çarşamba takımının Başkanı 3. Ligde ilk sezonumuz olmasına rağmen çok iyi bir takımımızın olduğunu vurgulayarak tebrik etti. Bu performansı sergileyen, başta sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibimiz Isparta’nın çocukları Gökhan Çelebi ile Hüseyin Usku'nun alınlarından öperim.
“HİÇ KİMSE ISPARTASPOR’DAN
ÜSTÜN VE BÜYÜK DEĞİLDİR”
İkinci Lig hedefimizden şaşmadık ve şaşmayacağız. Taraftarımızın tribünlerde olmayışı skorlara da yansımaktadır. Bir an önce Büyük Isparta Spor Taraftarını statta görmek istiyoruz. Kimse Ispartaspor'dan büyük değildir” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °