Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’dan Şok Açıklama; Gökhan Çelebi ile Yolumuza Devam Edeceğiz

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’dan Şok Açıklama; Gökhan Çelebi ile Yolumuza Devam Edeceğiz

SPOR 14.01.2021 20:39:00 0
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’dan Şok Açıklama; 
Gökhan Çelebi ile
Yolumuza Devam 
Edeceğiz
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, Taraftarların tepkisine rağmen Gökhan Çelebiye güvenlerinin tam olduğunu belirterek; “Gökhan Çelebi ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, Kanal32 Televizyonunda her hafta yayınlanan ve Gazeteci Şakir Aksöz’ün hazırlayıp sunduğu ‘Ne Var?, Ne Yok?’ programına konuk oldu.
YAZGAN; “GÖKHAN ÇELEBİ
İLE DEVAM EDECEĞİZ”
İki sezon önce Bölgesel Amatör Ligde iken takımı çalıştıran ve başarısızlıkları nedeniyle görevine son verilen Gökhan Çelebi’yi tekrar göreve getiren Başkan Atakan Yazgan, taraftarların ‘Gökhan Çelebi ile bu iş olmaz’ sözlerine rağmen Gökhan Çelebi’ye güvenlerinin tam olduğunu ve yola onunla devam edeceklerini ve hedeflerinin de play – offta garanti, şampiyonluk ise olabilir” sözleriyle açıkladı.
2 MAÇTA SADECE 1 PUAN KAZANDI
Bilindiği gibi, geçtiğimiz ay Ispartaspor’da şok bir gelişme yaşanmış ve takımı başarıyla götüren Hakan Karaca ile yollar ayrılarak yerine Gökhan Çelebi getirilmişti. Gökhan Çelebi yönetiminde iki maça çıkan Ispartaspor, sahasında oynadığı Çarşambaspor maçından 1 – 1 beraberlikle, Somaspor deplasmanından ise 3 – 0 mağlubiyetle ayrılarak sadece 1 puan kazanabilmişti.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °