Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor, Karşıyaka Deplasmanından Attığının 3 Katını Kaçırdı; Tarihi Fark Kaçtı!

Ispartaspor, Karşıyaka Deplasmanından Attığının 3 Katını Kaçırdı; Tarihi Fark Kaçtı!

SPOR 28.01.2021 15:37:00 0
Ispartaspor, Karşıyaka Deplasmanından Attığının 3 Katını Kaçırdı; 
Tarihi 
Fark 
Kaçtı!
3. Lig 3. Grupta İkinci yarının ilk, ligin 17. Hafta maçında deplasmanda Karşıyakaspor takımıyla karşılaşan Ispartaspor, 50 dakika 10 kişi oynayan rakibine karşı boş kaleye topu atamadı. Maçı Misli.com’dan canlı olarak izleyen taraftarlarına kaçırdığı mutlak gol pozisyonları nedeniyle saç – baş yolduran Yeşil – Pembeli ekip tarihi fark atacağı maçta sadece iki gol kaydedebildi.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 17. Hafta maçında grupta üst sıralarda bulunan ancak, son haftalarda efsane gücünden uzaklaşmış bir görüntü ortaya koyan İzmir’in en köklü spor kulüplerinden olan Karşıyakaspor takımı ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip attığının üç katını kaçırdı. Sahanın en iyisi geçmiş maçlarda olduğu gibi yine Nurettin Çakır oldu. Mustafa Diler de oynadığı futbolla göz doldururken, yeni transferler ise ilk maçta bekleneni veremedi.
TARİHİ FARKLA BİTECEK MAÇ
SADECE 2 – 0’LIK SKORLA SONA ERDİ
Ispartaspor, bugünkü maçta baştan sona kadar üstün bir futbol ortaya koydu. Karşıyakaspor’un ise eski günlerinden eser kalmadığı dikkat çekti. Ispartaspor, ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Zayıf rakibi karşısında iyi oynamasına rağmen bir türlü aradığı gole kavuşamayan Yeşil – Pembeli ekip, maçın 41. Dakikasında Anıl Çıracı’nın çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılmasıyla 10 kişi kalan rakibi karşısında üstün oyununu daha da etkin bir şekilde sahaya yansıttı. Ancak, futbolcular elde ettikleri yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.  Bu nedenle, tarihi farklı skorla bitecek maç sadece 2 – 0’lık skorla sonuçlandı.
SERDAR ÜMİT DENİZ’E
PENALTI ATTIRMAYIN!
İkinci yarıya da üstün bir oyunla başlayan Ispartaspor, maçın 75. Dakikasında oyuna ikinci yarıda giren Bekir Karadeniz’in golüyle 1 – 0 önce geçti. Bu golden 4 dakika sonra Yeşil – Pembeli ekip Emir Kaan Gültekin ile farkı 2 – 0’a getirdi. Maçın 86. Dakikasında Ispartaspor atağında hızla ceza sahasına giren Emir Kaan Gültekin, rakibi tarafından düşürülünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Ancak, penaltıyı kullanan Serdar Ümit Deniz bu imkandan yararlanamadı ve penaltıyı gole çeviremedi.
YENİ TRANSFERLER
KENDİNİ GÖSTEREMEDİ
Teknik Direktör Gökhan Çelebi, devre arası takıma transfer edilen futbolculardan Kaan Dorak ve Kerem Pala ilk 11’de sahaya çıkarken, Muhammed Çoban ve Bilal Çebi ise oyuna ikinci yarıda dahil oldular. Ancak, hiçbir yeni transfer sahada istenileni sergileyemeyerek takıma henüz adapte olamadıkları gözlendi.
YÜZDE YÜZ
GOLLERİ KAÇIRDILAR
Yeni Transferlerden Kerem Pala iki yüzde yüzlük pozisyonu gole çeviremezken, Bilal Çebi ise maçın uzatma dakikalarında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda gol atmayı başaramadı.
MAÇTA NURETTİN VE
MUSTAFA FIRTINASI
Sezonun ilk yarısındaki maçlarda olduğu gibi, ikinci yarının ilk maçında sahanın yıldızı yine Nurettin Çakır oldu. Çakır, ortaya koyduğu performansla taraftarlardan büyük beğeni aldı. Sezonun ilk maçlarında pek varlık gösteremeyen Mustafa Diler ise, Çatalcaspor maçında başladığı yükselişini bugünkü maçta da sürdürdü ve ortaya koyduğu futbolla takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu. Emir Kaan Gültekin de ilk yarıdaki kaliteli futbolunu sürdürdü.  
PUAN DURUMUNDA
4. SIRAYA YÜKSELDİ
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 26 puandan 29 puana çıkarak grupta 7. Sıradan 4. Sıraya yükseldi. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip, ligin 16. Haftasını diğer bir deyişle ilk yarının son maçını Somaspor mağlubiyetiyle tamamlamıştı.
BATMAN PETROLSPOR
GELİYOR…
Ispartaspor, önümüzdeki hafta sahasında Batman Petrolspor ile karşılaşacak. İkinci yarının ikinci haftası, ligin ise 18. Hafta maçları 4 Şubat Perşembe günü oynanacak.  
HAKAN KARACA BATMAN
PETROLSPOR’DAN AYRILDI
Öte yandan, ilk yarıda Ispartaspor’u çalıştıkan ancak, ilk yarının son iki maçı öncesi kendisiyle yolların ayrıldığı Teknik Direktör Hakan Karaca, anlaşmaya vardığı Batman Petrolspor ile de üç gün önce yollarını ayırdı. Söz konusu ayrılığın sebebinin ise Hakan Karacanın sağlık ve ailevi nedenler olduğu açıklandı.
3. LİG 3. GRUPTA 17. HAFTA SONUÇLARI;
Karşıyaka – Ispartaspor: 0 – 2
Arhavispor – Elazığ Karakoçan: 2 – 0
Batman Petrol – Erbaaspor: 0 – 0
Çarşambaspor – Gölcükspor: 0 – 0
Çatalcaspor – Yalovaspor: 0 – 0
İçel İdman Y. – Osmaniyespor: 0 – 1
Şile Yıldızspor – Altındağspor: 1 – 1
Somaspor – Esenler Erokspor: 4 – 2
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °