Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor ilk hazırlık maçında galip: 3 – 2

Ispartaspor ilk hazırlık maçında galip: 3 – 2

SPOR 5.01.2020 19:19:00 0
Ispartaspor ilk hazırlık maçında galip: 
3 – 2
İkinci devre hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Ispartaspor, ilk hazırlık maçında BAL 9. Grup takımlarından Bursa Yıldırımspor’u 3 – 2 mağlup etti. Yeşil –Pembeli ekibe galibiyeti getiren golleri takımın golcüleri Enes İlhan Yüksel, Volkan Serim ve penaltıdan İbrahim Zeytin kaydetti.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde ikinci yarı öncesi ilk hazırlık maçında Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta Bursa temsilcilerinden Bursa Yıldırımspor’u 3 – 2 mağlup etti.  
GOL ATMAKAD SIKINTI YOK
İkinci devre hazırlıklarına Antalya – Manavgat’ta devam eden Ispartaspor ve Bursa Yıldırımspor takımları bugün hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekibe galibiyeti getiren goller Enes İlhan Yüksel, Volkan Serim ve penaltıdan İbrahim Zeytin’den geldi.
KALEDEKİ SIKINTI TÜM
AĞIRLIĞIYLA DEVAM EDİYOR
Bugünkü hazırlık maçında üç gol atan, ancak kalesinde de iki gol birden gören Ispartaspor’da ilk yarıda kalede yaşanan ‘Çok gol yeme’ olumsuzluğunun aynen devam etmesi dikkat çekti.
İKİ HAZIRLIK
MAÇI DAHA YAPACAK
Yeşil – Pembeli ekip, hazırlık maçları programı çerçevesinde; 5 Ocak 2019 Pazar günü yani bugün yaptığı Bursa Yıldırımspor hazırlık maçının ardından, 8 Ocak 2019 Çarşamba günü Sultangazispor ve 11 Ocak 2019 Cuma günü ise Aliağabpor ile hazırlık maçı yapacak.
SON KAMP ISPARTA’DA
Ispartaspor’un 10 günlük Antalya kampın ardından tekrar Isparta’ya dönecek ve Yeşil – Pembeli ekip ikinci yarının başlangıcına kadar olan sürede tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °